DVA NOVA LICA U ŠULJAMU: Jačanje veznog reda za bolju produktivnost pred protivničkim golom!

Autor:

Sport

07.12.2022

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se ozbiljno u Šuljamu, dva jako dobra igrača od danas su novi članovi kluba.

DVA NOVA LICA U ŠULJAMU: Jačanje veznog reda za bolju produktivnost pred protivničkim golom!

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Poslednja pozicija na tabeli Gradske fudbalske lige Sremske Mitrovice upalila je alarm kod uprave kluba. Napredak je odmah po završetku jesenjeg dela sezone krenuo sa radom na jačanju igračkog kadra. 

Republika

Prvo novo lice u klubu bio je Blagoje Kljaljić. Kao i njegov poznati prezimenjak Filip i Blagoje zauzima poziciju golmana. Po mnogima on je jedan od najboljih čuvara mreže Međuopštinske lige Srem. Kljaljić se posle 12 godina vraća u svoje selo i svoj matični klub. Imajući u vidu da je Napredak u deset mečeva primio čak 33 gola, novo pojačanje među stativama će dosta značiti.

Republika

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Blagoje Bane Kljajić

Drugo pojačanje za ovaj zimski prelazni rok bio je Milan Ćurčić o kojem smo već pisali. Danas je klub obradovao svoje navijače sa dva igrača koji bi trebalo da poprave igru na protivničkoj polovini.

Momčilo Rakita je vezni igrač koji dolazi iz višeg ranga. Prošle sezone sa ekipom Car Uroš uspeo je da izbori plasman u Međuopštinsku ligu. Popularni Moca bio je jedan od važnijih igrača na sredini terena u timu iz Jazaka.

Republika

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Momčilo Moca Rakita na slici u zeleno-crnom dresu

Drugo novo lice u taboru ekipe iz Šuljama je Petar Kresojević. Petar je jedan od najboljih ofanzivnih igrača MOL- istok. U Napretku se nadaju da će sa Petrom kao dirigentom sredine terena ekipa dobiti novi izgled, i da će biti dosta opasniji na protivničkoj polovini.

Republika

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Petar Kresojević

Iz svega do sada urađenog može se zaključiti da Napredak ozbiljno razmišlja o što boljim rezultatima na proleće. Pored rada na igračkom kadru iz uprave kluba su se već bacilii na infrastrukturne poslove.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading