ĐILAS TERORIŠE POTENCIJALNE BIRAČE! Evo kakve sramne dopise šalje ljudima! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.04.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas i njegova stranka vrše velike pritiske na ljude pred izbore 2. jua.

ĐILAS TERORIŠE POTENCIJALNE BIRAČE! Evo kakve sramne dopise šalje ljudima! (FOTO)

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Dragan Đilas na sve načine pokušava da utiče na glasače pa sad je počeo ljudima da šalje pisma u kome stoji "da bez nas nema izbora".

To je počelo da izaziva gnev ljudi, a jedan korisnik društvenih mreža mu je javno uputio apel da to više ne radi.

-

Republika

Foto: Printscreen

Draga Đilas, dopis

 

Molim SSP Beograd da kontrolorima, opozicionarima, utopistima, a bez partijskog članstva, ne šalju ove sramne dopise. Poslednja rečenica u ovom sramnom dopisu je skandalozna - napisao je ovaj korisnik, aludirajući na rečenicu iz dopisa u kojoj piše "Bez nas nema izbora, bez nas na izborima nema legitimiteta".

- Kako tačno mislite da ste samo vi izbor i da bez vas nema izbora? - zapitao se korisnik društene mreže.

Podsećamo, narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović osvrnuo se danas na politički sunovrat Dragana Đilasa.

- Bojkot beogradskih izbora za koji se odlučio propali vođa opozicije Dragan Đilas, ujedno je i početak njegovog političkog kraja koji se pre može oceniti kao sunovrat. Toliko puta potučen do kolena na izborima od strane naroda koji jasno daje podršku Aleksandru Vučiću, Đilas je postao svestan da su ga sopstvena politička nesposobnost i agresija odveli u politički „ćorsokak“. Nije pomogla gebelsovska manipulacija. Zakazali su i „Proglas“, Šenah, Šider i Viola fon Kramon. Podbacili su i „N1“, „Nova“, „Direktno“, „Danas“, „Radar“, Kesić, Ivanović, Olja Bećković. Čak ni to što sam mu poklonio moju političku stranku nije vredelo. Ništa od navedenog nije bilo dovoljno da Đilas opstane na srpskoj političkoj sceni i konačno bi trebalo da shvati da jednom kada narod Srbije nekome kaže „Ne“, posle toga nema popravnog ispita - rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ - Dejan Bulatović.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Hana

26.04.2024 19:39

Djilas je jedan običan nasilnik.

Miroslav

26.04.2024 19:40

Djilase dokle ces da lažeš ljude!?

Milena Ristic

26.04.2024 19:40

Sve sto se i ocekuje od Djilasa, sramota!

Esa

26.04.2024 19:41

Od Djilasa nas nista ne moze iznenaditi. Vise nema ni srama