"GDE SU METRO, SPALIONICA, VODOVOD, AVIONI ILI ELEKTRANE KOJE JE RADIO ĐILAS?" Orlić o sramnim izjavama SSP o sastanku Vučića i Makrona! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.04.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Jelisejskoj palati sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom

"GDE SU METRO, SPALIONICA, VODOVOD, AVIONI ILI ELEKTRANE KOJE JE RADIO ĐILAS?" Orlić o sramnim izjavama SSP o sastanku Vučića i Makrona! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Stranka slobode i pravde iznela je sramne optužbe koje je prenela Šolakova Nova S u vezi sa posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučić Parizu i sastankom sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

- Vučićeva večera u Jelisejskoj palati koštaće Srbiju više desetina milijardi evra - naveli su, a prenela je Nova.

Na ove tvrdnje je reaogovao poslanik i podpredsednik GO SNS Vladimir Orlić.

Tajkunska firma, standardno glupo: ne radi to Vučić nešto važno za Srbiju, već - eno, korumpira Makrona! Misle mučeni: svi su kao oni i DSS..

Nego, gde su metro, spalionica, vodovod, avioni ili elektrane koje je uradio Đilas? Sve to su nam, uz silne milijarde - pojeli i popili - napisao je Orlić.

 

 


Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Jelisejskoj palati sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, na čiji poziv boravi u zvaničnoj poseti toj zemlji.

Ispred Jelisejske palate u 20 časova biće priređen svečani doček uz najviše državne počasti za predsednika Srbije.

Predviđeno je da se dvojica predsednika obrate na zajedničkoj konferenciji koja će se održati u Jelisejskoj palati, a potom će uslediti svečana večera koju Makron priređuje za predsednika Vučića. 

Nakon toga uslediće razgovori u četiri oka.

Biće to njihov dvadeseti susret do sada, a predsednik Vučić, je uoči ovog  sastanka, ocenio da je to možda i najvažniji susret u poslednje tri decenije za našu zemlju. 

"Ovaj će biti najvažniji, biće strateški sastanak, mislim da su se i Francuzi za to pripremili i mi se pripremamo", rekao je Vučić.

Kako je najavio, razgovaraće se o 14 tema. 

Među glavnim temama su evropske integracije, pitanje dijaloga Beograda i Prištine, ulazak takozvanog Kosova u Savet Evrope, jačanje bilateralne saradnje, EXPO-u 2027, IT sektor, vestačka inteligencija,poljoprivreda, namenska industrija i odbrana, kao i nuklearna energija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Мiraš

08.04.2024 11:06

A sve to što je Đilas "radio" za Srbiju i narod je završilo u njegovom džepu, a sad lupeta, laže i vređa jer ne može da podnese što je Vučić od njega sposobniji, pametniji i iskren borac za dobrobit svog naroda i države.

Ana

08.04.2024 11:53

Imao je Đilas šansu da izgradi metro, ali preče mu je bilo da sebi obezbedi bolju budućnost.

Minja

08.04.2024 11:56

Koliko ste prilike imali da uradite nesto a niste nista i sad neko da vam veruje opet?Da vam veruje ne moze niko!

Nina

08.04.2024 11:58

Imao je priliku da vodi Srbiju ali nije znao, Srbija bila u dugovima, narod nezadovoljan. Danas smo jako napredovali i bolje živimo, zahvaljujući Vučiću.