TRILING POJAČANA ČOKE: Na proleće će se voditi velike bitke za mesto koje vodi u viši rang!

Autor:

Sport

16.01.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba aktivnostima u prelaznom roku pokazuje da gleda ka PFL-u Subotica.

TRILING POJAČANA ČOKE: Na proleće će se voditi velike bitke za mesto koje vodi u viši rang!

Foto: FK Čoka

Ekipa Čoke od ispadanja iz Područne lige u sezoni 2015/2016 igra svoju sedmu vezanu takmičarsku godinu u međuopštinskom rangu.

Republika

Prolećni deo prvesntva ove godine završili su sa učinkom 5-5-1 što je bilo dovoljno za peto mesto na tabeli. Lider je na udaljenosti od samo četiri boda. Igrački kadar Čoke je za sada ojačan sa tri nova imena.

Aleksandar Dražić (25) je prvo pojačanje u ovom prelaznom roku, dolazi iz ekipe Sente. Sa svojim sada već bivšim timom na zimsku pauzu Vojvođanske lige Sever otišao je sa 11. pozicije. Po mnogima jedan od boljih igrača u rangu u kojem je igrao, biće veliko pojačanje za nastavak prvenstva. Dražić je ponikao u Čoki, a igrao je još i za ekipu Bajše i Obilića iz Novog Kneževca. 

Drugi novajlija u ovom prelaznom roku je Čedomir Božić (20). Dolazi iz ekipe Delija (Mokrin) sa kojom se takmičio u PFL-u Zrenjanin. U karijeri je igrao za AFK Adu, Njerš Ištvan akademiju, a prve fudbalske korake napravio je u timu Sente. 

Triling pojačanja zatvara Šarkezi Kristian (25). Dolazi iz ekipe AFK (Ada) sa kojom se takmičio u PFL-u Subotica. U karijeri je nastupao za Bačku (Mol), Kapošvar (treća liga Mađarske), Tamaši (Mađarska), Bajšu i Sentu. Njegovo isksutvo kako u domaćim, tako i u stranim ligama će biti od velike pomoći u ostvarivanju ciljeva Čoke. 

Petoplasirani tim Potiske međuopštinske lige prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Šampion. U prvom susretu odigranom u Oromu rezultat je bio 3:2 za gostujući tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading