RADONJA ZADUŽIO DRES ĆAVE: Ogromno pojačanje za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

13.01.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji će sigurno praviti razliku na proleće!

RADONJA ZADUŽIO DRES ĆAVE: Ogromno pojačanje za nastavak prvenstva!

Foto: FK Ćava Grošnica

Uprava kluba želi da na proleće napravi proboj ka samom vrhu tabele. Lider je već dosta odmakao, ali drugo mesto nije nedostižno.

Republika

Igrački kadar Ćave ojačan je dolaskom Božović Darka, a danas je predstavljen i drugi novajlija. Dres petoplasiranog tima Druge lige Kragujevca na proleće nosiće Nemanja Radonjić (29). 

Posle punih sedam godina Radonjić će opet obući plavi dres. Nemanja je bivši igrač Borca iz Drenovca, Korićana sa kojima je nastupao u zonskom rangu. Nastupao je i za Slogu iz Desimirovca koja je standardan gradski prvoligaš. Može da pokrije više pozicija u ofanzivnom delu tima. Izuzetno je brz i prodoran igrač sa snažim završnim udarcem.

Republika

Foto: FK Ćava Grošnica

Radonjić i Jakovljević

Predsednik kluba Marko Jakovljević ne krije oduševljenje povodom angažovanja Radonjića:

-Sigurno jedno od najvećih pojačanja u poslednji tri godine. Očekujem već u prvim mečevima da se Radonjić istakne kao jedan od lidera ekipe za koju je veoma uspešno nastupao u prvom mandatu kada je Ćava ušla u Prvu gradsku ligu. Nemanja je igrač koji će nam sigurno doneti dosta golova i asistencija u nastavku sezone. Naš dugogodišnji trener Bojan Milenković će biti na slatkim mukama prilikom izbora startne postave, obzirom da je ceo igrački kadar ostao na okupu. 

Ćava će već u prvom kolu na proleće imati priliku za napredak na tabeli. Na otvaranju nastavka sezone igra sa Šumadincem koji je iznad njih sa jednim bodom prednosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading