TOMIĆ SE VRAĆA "KUĆI": Igrač koji je ostavio veliki trag u Slobodi opet oblači plavo-beli dres!

Autor:

Sport

15.01.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba želi da napravi proboj ga vrhu tabele.

TOMIĆ SE VRAĆA "KUĆI": Igrač koji je ostavio veliki trag u Slobodi opet oblači plavo-beli dres!

Foto: FK Sloboda Šašinci

Sloboda je za sada u ovom prelaznom roku dovela dva pojačanja.

Republika

Četvrtoplasirani tim Gradske lige Sremske Mitrovice je za sada angažovao Dejana Milanovića i Marka Zarića. Treći novajlija u Slobodi je Aleksandar Tomić (34).

Tomić dolazi iz ekipe BSK Bešenevo sa kojom se takmičio u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Zapad). Sa svojim sada već bivšim saigračima na zimsku pauzu je otišao sa četvrtog mesta na tabeli. Posle godinu ipo dana vraća se u plavo-belu porodicu. Slobodin dres je nosio šest godina i jedini je igrač koji je toliko vremena proveo. Sa klubom je prošao sve i svašta, bilo je lepih uspomena, ali je bilo i teških sezona. Svi u Šašincima dobro znaju za kvalitete Aleksandra i veoma su srećni što će on opet nositi dres tima iz njihovog sela. 

Republika

Foto: FK Sloboda Šašinci

Aleksandar Tomić opet u plavo-belom

U svojoj karijeri nastupao je za Mitros, Napredak (Šuljam), Borac (Veliki radinci), Borac (Radenković) i u Bešenevu je proveo poslednjih godinu dana. Igra na poziciji štopera, a može odgovoriti i zadacima na poziciji zadnjeg veznog. 

Tomić je za naš portal po pitanju povratka u Slobodu izjavio:

- Vratio sam se prvenstveno da pomognem ekipi da se vrati u viši rang jer tamo i pripadaju. U Slobodi se osećam kao kod kuće, prihvaćen sam od prvog dana najlepše moguće. Očekivanj su velika, ambiciozna, ali drugačije se i ne može razmišljati ako se želi dobar rezultat. 

Sloboda prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju fenjerašu iz Šuljama. U prvom susretu u Šašincima rezultat je bio 4:1 za domaći tim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading