HAJDUK SE OZBILJNO PRIPREMA ZA PROLEĆE: Dvojac iz Srema je zadužio opremu tima iz Beške!

Autor:

Sport

15.01.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvara se pakleni tim za proleće.

HAJDUK SE OZBILJNO PRIPREMA ZA PROLEĆE: Dvojac iz Srema je zadužio opremu tima iz Beške!

Foto: FK Hajduk Beška

Grb tima iz Beške

Hajduk je do desetog kola prvog dela sezone bio sastav sa samo jednim porazom, za liderom su tada zaostajali samo jedan bod. Pred kraj polusezone, u poslednjih pet mečeva upisali su samo dve pobede i spustili su svoje mesto na tabeli.

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa skorom 7-4-4 što je bilo dovoljno za šestu poziciju na tabeli. Mesto koje vodi u baraž je na udaljenosti od četiri boda, dok je lider na osam. Uprava kluba je ozbiljno pristupila ovom prelaznom roku i već su dovedena ozbiljna imena. Igrački kadar ojačan je dolaskom Srđana Matića, Boška Gajića i Radmila Milenkovića

Od danas dres Hajduka zadužio je i dvojac iz ekipe Srema iz Sremskih Mihaljevaca.

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Turčinović Marko

Turčinović Marko ima 20 godina, igra na poziciji levog beka. Ponikao je u Omladincu iz Novih Banovaca, a nosio je i dres Jedinstva iz Stare Pazove, BASK TEK-a, Sremca iz Vojke i na kraju je proveo poslednjih godinu ipo dana u Sremskih Mihaljevcima.

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Andrej Opačić

Sa Markom svlačionicu i u novom klubu deliće Andrej Opačić (23). Opačić je po mnogima najbolji golman Sremske lige, prošle godine bio je član prvaka Slovena iz Rume, ima isksutvo igranja i u višem rangu. Pored Rume i Sremskih Mihaljevaca nastupao je i za BSK Batajnicu i Ljukovo. 

U devetom kolu jesenjeg dela odigran je meč između Srema i Hajduka, rezultat je posle 90 minuta glasio 1:1. Opačić je tada bio na golu, dok je Turčinović na terenu proveo 72 minuta. 

Prolećni deo prvenstva Hajduk otvara na gostovanju u Deču. U prvom susretu u Divošu savladali su ekipu Sremca rezultatom 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

Komentari (0)

Loading