TRANSFER BOMBA: Pre dve godine je utišao Marakanu, a sada će terorisati golmane u Sremskoj ligi - fudbaler internacionalnog iskustva stigao u Hajduk!

Autor:

Sport

11.01.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje je stiglo, a sa njim ni borba za sam vrh tabele nije daleko.

TRANSFER BOMBA: Pre dve godine je utišao Marakanu, a sada će terorisati golmane u Sremskoj ligi - fudbaler internacionalnog iskustva stigao u Hajduk!

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbalski klub Hajduk iz Beške prvi deo šampionata u okviru Sremske lige okončao je na šestoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na lidera ovog takmičenja, ekipu Budućnosti iz Salaša Noćajski.

 

Pripreme za nastavak sezone uveliko traju, a tim povodom klub je doveo i svoje prvo zimsko pojačanje i to ni manje, ni više, u pitanju je fudbaler superligaškog i internacionalnog iskustva.

Redove kluba iz Beške pojačao je Srđan Matić.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler igra na poziciji centarfora, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za ČSK Pivaru iz Čelareva, Budućnost iz Gložana, RFK Novi Sad, Cement iz Beočina, kruševački Napredak, Borac iz Šajkaša i Tekstilac iz Odžaka iz kojeg i stiže u redove Hajduka iz Beške.

Foto: FK Hajduk Beška

Publika će tek uživati u majstorijama iskusnog napadača

 

Matić iza sebe ima i internacionalnu karijeru pošto je tokom 2021. godine nastupao za mađarski Sentlerinc iz istoimenog mesta koje se nalazi u južnom delu Mađarske.

Nova akvizicija Hajduka bio je u centru srpske fudbalske javnosti kada je 2021. godine u dresu kruševačkog Napretka postigao pogodak na beogradskoj "Marakani".

Ekipa Hajduka u prolećni deo sezone ulazi utakmicom u Deču gde će se sastati sa ekipom Sremca. Prvi meč dve ekipe koji je odigran na startu ovogodišnjeg takmičenja, 13. avgusta, pripao je fudbalerima Hajduka koji su slavili minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading