PROMENA KURSA: Povratka u klub ove zime neće biti - evo gde iskusni fudbaler nastavlja karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.01.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već viđeno pojačanje u poslednjem trenutku odlučilo se da karijeru nastavi u drugoj sredini.

PROMENA KURSA: Povratka u klub ove zime neće biti - evo gde iskusni fudbaler nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

Na početku zimskih priprema, trener lozničkog prvoligaša Nebojša Nešković izrazio je nadu da će uskoro u svom sastavu videti iskusnog štopera, ali od toga, barem u aktulenom prelaznom roku, neće biti ništa.

 

Potpuno je jasno da bi Darko Stanojević predstavljao veliko pojačanje za ekipu Loznice kada je u pitanju borba za očuvanje prvoligaškog statusa, ali i pored iskazane obostrane želje za ponovnom saradnjom, popularni "Cipi" je odlučio da predstojeće proleće provede u lučanskoj Mladosti i nastupi u elitnom rangu srpskog fudbalskog takmičenja.

Tridesetpetogodišnji štoper svoju igračku karijeru započeo je u ekipi Loznice čiji je član bio od 2004. do 2007. godine. Kasnije je nastupao za šabačku Mačvu, valjevsku Vujić Vodu, Čukarički, Metalac iz Gornjeg Milanovca i sremskomitrovački Srem. Od 2011. do 2016. godine kao internacionalac nastupao je u Uzbekistanu za ekipe Mašala, Olimalika i Šurtana. Kratko je nosio dres Radnika iz Bijeljine i Novog Pazara, a zatim se vraća u Uzbekistan i nastupa za Navbahor, Surkhon i Nefči Ferganu iz koje se i vraća u srpski fudbal.

Foto: Youtube.com/printscreen/Loznica Info

Velika glavobolja za trenera Neškovića

 

Rukovodstvu Loznice sada ostaje težak zadatak da pronađe pojačanje na poziciji štopera. Zeleno-beli su tokom prethodne jeseni, zajedno sa beogradskim Radom, bili ekipa sa najviše primljenih pogodaka (33) i jasno je da su pojačanja u defanzivi neophodna.

Prolećnu premijeru zeleno-beli će imati u Inđiji gde će se u prvom kolu sastati sa ekipom Inđije Toyo Tires. Prvi meč dve ekipe koji je odigran u Klupcima, inđijki fudbaleri su rešili u svoju korist rezultatom 3:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading