MLADI ŠTOPER MENJA SREDINU: Već je zadužio opremu crno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.01.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljstvo minutažom, dovelo je do prekida saradnje.

MLADI ŠTOPER MENJA SREDINU: Već je zadužio opremu crno-belih boja!

Foto: Printscreen/Fsvinfo.com

Fudbalski klub Naftagas iz Elemira u nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Vojvodina ulazi oslabljen za mladog štopera.

 

Aleksandar Petrović, devetnaestogodišnji štoper, odlučio je da ove zime promeni sredinu. Nakon nastupa za klub iz Elemira, Petrović je, nezadovoljn minutažom u prvom delu šampionata, odlučio da napusti klub i već je poneo opremu crno-belih boja, postavši član Šajkaša 1908 iz Kovilja koji se takmiči u okviru Vojvođanske lige Jug.

O dešavanjima vezanim za mladog štopera govorio je i trener Naftagasa Vladimir Grbušić:

- Nije bio zadovoljan minutažom, na terenu je proveo 607 minuta i ulazio je sa klupe. U konkurenciji Nikole Grbića, Nikole Bjelice, ranije i Marka Samardžića, nije mogao da izbije u prvi plan. Tražili smo da bude strpljiv, da nastavi sa dobrim radom i da će doći do prilike. Očito je da nije želeo da sedi na klupi i raskinuli smo saradnju - istakao je trener Elemiraca u tazgovoru za "Sportski žurnal".

Foto: FK Šajkaš 1908 Kovilj

Koviljski "Hajberi"

 

Fudbaleri Šajkaša 1908 iz Kovilja prvi deo sezone u okviru južne grupe vojvođanskog fudbala okončali su na pretposlednjoj 15. poziciji sa svega devet osvojenih bodova i svakako im u nastavku sezone sledi grčevita borba za opstanak.

Priliku za debi u novom klubu Aleksandar Petrović će imati u prvom prolećnom kolu kada će ekipa Šajkaša 1908 na svom terenu u Kovilju dočekati Mladost iz Bačkog Jarka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading