CRVENO-BELI OBRADOVALI SVOJE PRISTALICE: Od početka godine velika pažnja se poklanja klupskom marketingu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interakcija sa navijačima putem društvenih mreža, od velikog je značaja.

CRVENO-BELI OBRADOVALI SVOJE PRISTALICE: Od početka godine velika pažnja se poklanja klupskom marketingu!

Foto: FK Sloga Erdevik

Punih sedam sezona u kontinuitetu takmiče se u okviru četvrtog ranga srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, Vojvođanskoj ligi Jug i čini se da aktuelna sezona koja uskoro ulazi u svoj nastavak, može doneti toliko iščekivani iskorak.

 

Fudbaleri Sloge iz Erdevika jesenji deo šampionata okončali su na trećoj poziciju južne grupe vojvođanskog fudbala sa skorom od deset pobeda, jednog remija i četiri poraza i jasno je da će u nastavku takmičenja pokušati da nadoknade bodovni zaostatak za liderom, ekipom Hajduka iz Divoša koji u ovom momentu na kontu ima četiri boda više.

Tokom zimske pauze rukovodstvo kluba je posebnu pažnju posvetilo marketingu i u Novu godinu ušlo sa zvaničnim klupskim Instagram profilom koji će svakako omogućiti bržu i precizniju komunikaciju sa svojim pristalicama, a da je potez čelnika kluba iz naselja u opštini Šid, bio na mestu, govori podatak da je ovu stranicu za svega četiri dana zapratilo gotovo 300 ljubitelja fudbala.

Foto: FK Sloga Erdevik

Zvanični Instagram nalog FK Sloga Erdevik

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Sloge će u prolećnoj premijri na svom igralištu u Erdeviku dočekati Jedinstvo iz Rumenke. Biće to duel trenutno trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe vojvođanskog Juga i jsno je da pobednik ovog meča sa punim pravom može da se nada borbi za plasman u viši rang, Srpsku ligu Vojvodina.

Prvi susret dve ekipe koji je na startu aktuelne sezone odigran u Rumenci, ubedljivo je pripao fudbalerima Jedinstva koji su slavil irezultatom 6:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading