ZAPADNA SRBIJA PODRHTAVA: Fudbaler internacionalnog iskustva stigao u Ljubić - borba za vrh tabele biće dramatična!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davno je Erih Marija Remark napisao roman "Na zapadu ništa novo", koji se smatra jednim od najboljih dela posvećenih Prvom svetskom ratu.

ZAPADNA SRBIJA PODRHTAVA: Fudbaler internacionalnog iskustva stigao u Ljubić - borba za vrh tabele biće dramatična!

Foto: FK Polet Ljubić

Međutim, sam naslov ovog romana ni u kom slučaju ne može se primeniti na Srpsku ligu Zapad u kojoj tokom zimske pauze, prosto podrhtava tlo kada su transferi u pitanju, a pravo usijanje tek se očekuje tokom prolećnih borbi.

 

Tokom prethodne jeseni Smederevo 1924 i Borac 1926 iz Čačka najviše su pokazali i sa punim pravom drže vodeću poziciju na tabeli zapadne grupe srpskoligaškog karavana. Ipak, ono što se događalo u prethodnom periodu, samo govori da borba za plasman u Prvu ligu Srbije, u najmanju ruku, neće biti nezanimljiva.

Pored navedenih klubova, nekadašnjih istaknutih ćlanova srpske fudbalske elite, ekipa pribojskog FAP-a je serijom velikih zimskih transfera, sebe istakla u prvi plan kada je vrh tabele u pitanju. Istovremeno, ekipe Sloge iz Požege i Poleta iz Ljubića i pored činjenice da trenutno imaju bodovni zaostatak za liderom iz Smedereva, vide svoju šansu da iz prikrajka pomrse konce favoritima.

Foto: FK Polet Ljubić

Oprema spremna za viši rang

 

Tim povodom, ekipa Poleta iz Ljubića angažovala j i svoje prvo zimsko pojačanje.

U pitanju je dvadesetpetogodišnji Aleksandar Vujović, izdanak kraljevačke fudbalske škole. Vujović igra na poziciji štopera i fudbalsku karijeru započeo je u ekipi Kikera iz rodnog grada. Kasnije je nastupao za lajkovački Železničar, Jedinstvo Puteve iz Užica, BSK Borču, OFK Beograd, kulski Hajduk 1912 i Real iz Podunavca. Iskusni štoper iza sebe ima i internacionalno iskustvo pošto je sezonu 2019/20 proveo na Malti nastupajući za ekipu Pembruka iz istoimenog grada.

Da podsetimo, svoju prolećnu premijeru fudbaleri Poleta imaće na svom terenu u Ljubiću gde će dočekati Mačvu 1929 iz Bogatića. Prvi meč dve ekipe na startu šampionata okončan je pobedom Poleta rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading