NOVI SRBIN U PREMIJER LIGI: Sjajnim partijama prethodne jeseni izborio se za inostrani angažman!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prvog dela šampionata ostvarili su zapažene rezultate, ali zimska pauza donosi osipanje igračkog kadra.

NOVI SRBIN U PREMIJER LIGI: Sjajnim partijama prethodne jeseni izborio se za inostrani angažman!

Foto: FK Sloga Požega

Fudbalski klub Sloga iz Požege prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Zapad okončala je na visokoj četvrtoj poziciji i navijači su se ponadali da već u aktuelnoj sezoni klub može da se umeša u borbu za plasman u Prvu ligu Srbije.

 

Međutim, pauza između dva dela takmičenja protiče u osipanju igračkog kadra kluba iz grada koji se nalazi u sredini požeške kotline.

Već je i zvanično obelodanjeno da je redove Sloge napustio dvadesetdvogodišnji desni bek Milan Kolarević koji karijeru nastavlja u redovima konkurentskog kluba FAP-a iz Priboja, a kao "grom iz vedra neba" odjeknula je informacija da redove kluba podno planina Ovčar i Kablar napušta i Nikola Žerjal.

Dvadesetpetogodišnji levi bek seli se u Premijer ligu Malte gde će u narednom periodu nastupati za ekipu Balzana iz istoimenog mesta.

Foto: FK Balzan

Žerjal je već predstavljen u premijerligaškom klubu

 

Žerjal je tokom dosadašnje igračke karijere nastupao za ekipe Zvezdare, beogradskog Sinđelića, Rada i zaječarskog Timoka 1919, a iza sebe već ima internacionalno iskustvo. Rođeni Beograđanin je od septembra 2021. godine, do febrauara naredne nastupao za Beselidhi iz grada Leže koji se nalazi na severu Albanije.

Ekipa sloge iz Požege je u samo nekoliko dana ostala bez dva igrača na bekovskim pozicijama i rukovodstvo kluba će morati brzo da reaguje kako bi našlo adekvatne zamene koje bi mogle da odgovore izazovima koje predstoje u nastavku šampionata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading