BIĆE RAZLOGA ZA SLAVLJE: Potpuna rekonstrukcija bekovskih pozicija - u Priboj stigao fudbaler velikog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.01.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija potpisa u Priboju se nastavlja.

BIĆE RAZLOGA ZA SLAVLJE: Potpuna rekonstrukcija bekovskih pozicija - u Priboj stigao fudbaler velikog rivala!

Foto: FK FAP Priboj

Pribojski fudbalski kolektiv iz dana u dan jača svoje redove. S obzirom na akvizicije koje su ove zime pristigle u grad na Limu, slobodno se može reći da će ekipe iz Smedereva i Čačka, koje trenutno zauzimaju prve dve pozicije na tabeli Srpske lige Zapad, upravo u ekipi FAP-a imati velikog rivala.

 

Od ranije je poznato da su "Kamiondžije" u prethodnom periodu angažovale Obioru Oditu, Jasina Rašljanina, Aleksandra Petakovića, kao i najboljeg igrača srpskoligaškog karavana Veljka Plazinića, a tokom jučerašnjeg dana obelodanjeno je da novi član ovog kluba postaje i igrač superligaškog iskustva, levi bek ivanjičkog Javora, Kosta Janjić.

Spisak pojačanja tu se ne završava, pošto je iz Priboja stigla informacija o novoj akviziciji. U pitanju je dosadašnji fudbaler Sloge iz Požege, Milan Kolarević. Dvadesetdvogodišnji Užičanin igra na poziciji desnog beka, a pre dolaska u Požegu prošao je fudbalsku školu OFK Beograda.

S obzirom da je ekipa Sloge jedan od glavnih konkurenata "Kamiondžijama" u borbi za plasman u viši rang, Prvu ligu Srbije, može se reći da su jednom potezom "ubili dve muve". Istovremeno su ojačali svoju ekipu, ali i oslabili rivala koji nakon prvog dela takmičenja u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana ima svega bod manje na svom kontu.

Foto: FK Sloga Požega

Nova akvizicija "Kamiondžija" - Milan Kolarević

 

Da podsetimo, ekipa FAP-a je prvi deo takmičenja u okviru Srpske lige Zapad okončala na trećoj poziciji sa ukupno 29 osvojnih bodova. Ispred pribojskih fudbalera trenutno se nalaze Smederevno 1924 i Borac 1926 iz Čačka koji su tokom jeseni prikupili 37, odnosno 34 boda, ali i pored bodovnog deficita niko u Priboju ne smatra da je borba za vrh tabele izgubljena.

U prvom prolećnom kolu koje je na programu 4. marta igrači FAP-a gostovaće u Arilju ekipi Budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading