U NASTAVAK ŠAMPIONATA ULAZE BEZ VAŽNOG IGRAČA: Klub se zahvalio lucidnom vezisti i poželeo mu sve najbolje u nastavku karijere! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo odsustvo, tek će se osetiti.

U NASTAVAK ŠAMPIONATA ULAZE BEZ VAŽNOG IGRAČA: Klub se zahvalio lucidnom vezisti i poželeo mu sve najbolje u nastavku karijere! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/Nikola Knežević

Pred fudbalerima Grafičara je istorijska polusezona. Svi u klubu se nadaju da će polovinom meseca juna, u svojoj 101. godini postojanja, i zvanično prvi put u svojoj istoriji postati članovi elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, ali u navedeni pohod ulaze značajno oslabljeni.

 

Naime, lucidni vezista Nikola Knežević napustio je redove popularnih "Grafosa", vratio se u matičnu Crvenu zvezdu, a sportski sektor aktuelnog srpskog fudbalkog šampiona odlučilo je da mladog fudbalera prosledi na šestomesečno kaljenje u kruševački Napredak, kako bi sticao iskustvo igranja u elitnom rangu domaćeg fudbala.

RFK Grafičar se putem društvenim mreža zahvalio Kneževiću na svemu što je učinio u ljubičastom dresu uz posebni osvrt da je tokom godinu i po dana provedenih u ovom klubu odigrao 50 mečeva, postigao 11 pogodaka i zabeležio 15 asistencija.

Foto: RFK Grafičar

"Grafosi" se zahvalili lucidnom vezisti

 

Kada je reč o prethodnoj jeseni, rođeni Zemunac je u dresu drugoplasirane ekipe Prve lige Srbije odigrao 18 mečeva propustivši jedino duel 10. kola i gostovanje u Vršcu, a posebno treba istaći da je izuzev duela protiv RFK Novi Sad 1921, tokom svih ostalih mečeva, na terenu proveo po 90 minuta. Šest puta se Knežević protekle jeseni upisivao u listu strelaca, a četiri puta se našao u sudijskoj beležnici.

 

Treba istaći da je devetnaestogodišnji fudbaler sredine terena prošao kompletnu fudbalsku školu Crvene zvezde, a kao što je već rečeno, narednih šest meseci provešće na pozajmici u redovima kruševačkog Napretka gde će sticati neophodno superligaško iskustvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading