PUBLIKA ĆE UŽIVATI: Drim tim sa Lima - na ovakvoj ekipi pozavideli bi im i mnogi superligaši!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Priboju se "noga sa gasa ne skida"...

PUBLIKA ĆE UŽIVATI: Drim tim sa Lima - na ovakvoj ekipi pozavideli bi im i mnogi superligaši!

Foto: FK FAP Priboj

"Kamiondžije" formiraju drim tim koji će već predstojećeg proleća pokušati da se domogne drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Opremu pribojskog kluba, tokom aktuelne zimske pauze, već su zadužili Obiora Odita, Jasin Rašljanin, Aleksandar Petaković, Veljko Plazinić, Kosta Janjić i Milan Kolarević, a poslednje u nizu pojačanja stiže iz redova lidera Srpske lige Zapad

Novi član ekipe FAP-a postao je dosadašnji igrač Smedereva 1924, Stefan Vukadin.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler rođen na Palama igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera. Nastupao je u mlađim kategorijama Čukaričkog, Rada i Partizana, a u seniorskoj konkurenciji nosio je opremu OFK Žarkova, IM Rakovice, Teleoptika, Metalca iz Gornjeg Milanovca i beogradskog Grafičara.

Foto: FK FAP Priboj

Jedan od najboljih srpskoligaških fudbalera stigao u Priboj - Stefan Vukadin

 

Nakon nekadašnjeg izdanka Partizanove fudbalske škole, opremu FAP-a zadužio je iskusni tridesetdvogodišnji Srđan Drašković.

Rođeni Kraljevčanin u Priboj stiže iz ekipe Sloge iz Požege i drugi je fudbaler ovog kluba koji je tokom aktuelne zime pojačao redove velikog konkurenta.

Drašković je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Čukarički, BASK, Zvižd iz Kučeva, sremskomitrovački Srem, kragujevačku Šumadiju 1903 i ČSK Pivaru. Fudbaler koji igra na poziciji centralnog beka poseduje i iskustva igranja u inostranstvu, s obzirom da je godinu dana proveo u Viktoriji Vonderers sa Malte, a pune tri sezone bio je član makedonskog Sileksa iz Kratova.

Republika

Foto: FK Sloga Požega

Srđan Drašković - "Kamiondžije" se pojačavaju iz redova najvećih konkurenata

 

Da podsetimo, pribojski FAP je prvi deo sezone okončao na trećoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na prvoplasirano Smederevo 1924, ali čini se da transferima tokom zimske pauze, postaju možda i najozbiljniji kandidat kada je u pitanju borba za Prvu ligu Srbije.

U prvom prolećnom kolu koje je na programu 4. marta igrači FAP-a gostovaće u Arilju ekipi Budućnosti, a prvi pravi test kvaliteta pribojskog sastava videće se u četvrtom susretu nastavka šampionata, kada u grad na Limu stiže čačanski Borac 1926.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading