SADA JE SVE MOGUĆE: Hajduk pravi paklenu ekipu - novo pojačanje stiglo u Bešku!

Autor:

Sport

11.01.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se pripremaju za nastavak sezone.

SADA JE SVE MOGUĆE: Hajduk pravi paklenu ekipu - novo pojačanje stiglo u Bešku!

Foto: FK Hajduk Beška

Sremska liga tokom predstojećeg proleća biće jedno od najinteresantnijih takmičenja kad je srpski klupski fudbal u pitanju. Nekolicina ekipa osetno se pojačala i sa pravom konkuriše za najviši plasman koji u ovom trenutku dri ekipa Budućnosti iz Salaša Noćajski.

 

Jedan od timova koji u nastavak šampionata ulazi sa najvećim ambicijama, svakako jeste i Fudbalski klub Hajduk iz Beške koji formira respektabilan sastav.

Javnost je već informisana da je član kluba iz Beške postao dvadesetosmogodišnji napadač Srđan Matić, a roster Hajduka osvežen je sa još jednim fudbalerom.

U pitanju je Boško Gajić, dvadesetšestogodišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog krila, a prvi deo sezone proveo je u redovima Podunavca iz Belegiša koji se takmiči u trećem stepenu srpskog fudbala, Srpskoj ligi Vojvodina, a Gajić je u ovom klubu bio redovni član startne postave.

Rođeni Beograđanin je prošao fudbalsku školu Crvene zvezde i Čukaričkog, a u seniorskoj konkurenciji nastupao je ua Omladinac iz Novih Banovaca, subotički Spartak, Inđiju i već pominjani Podunavac iz Belegiša.

Foto: FK Hajduk Beška

Dom fudbalera Hajduka

 

Ekipa Hajduka u prolećni deo sezone ulazi utakmicom u Deču gde će se sastati sa ekipom Sremca. Prvi meč dve ekipe koji je odigran na startu ovogodišnjeg takmičenja, 13. avgusta, pripao je fudbalerima Hajduka koji su slavili minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading