IGRAĆE SE MORAVAC U KRUŠARU: Triling novajlija garantuje bolje prolećne rezultate!

Autor:

Sport

11.01.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je povratak u rang takmičenja u kojem su poslednji put bili u sezni 2020/21.

IGRAĆE SE MORAVAC U KRUŠARU: Triling novajlija garantuje bolje prolećne rezultate!

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Fudbalski klub Moravac 2015 iz Krušara, prvi deo sezone u okviru Pomoravske okružne lige okončali su na četvrtoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Mladosti iz Jovca.

 

Deset pobeda, tri remija i četiri poraza, ostvarenje je koje se može smatrati zadovoljavajućim i dobrom polaznom osnovom da se tokom proleća "napadne" i liderska pozicija koja vodi u viši rang, Zonu Zapad.

U tom cilju klub je tokom zimske pauze angažovao trojicu fudbalera.

Miljan Milosavljević je prvo pojačanje kluba iz Krušara. U pitanju je dvadesetdvogodišnji fudbaler koji može odgovoriti zadacima na pozicijma štopera i desnog beka. Treba napomenuti da je Milosavljević dete Moravca 2015 koje je prethodnih šest meseci provelo u ekipi Sloge iz Voljavče. Pre odlaska u redove Sloge, Milosavljević je pune dve godine nosio i kapitensku traku kluba iz Krušara.

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Lazar Marčetić

 

Moravac 2015 pojačao je i napadački deo kluba. Na vernost klubu iz Krušara obavezali su se Lazar Marčetić i Vuk Ćurić

Marčetić igra na poziciji napadača, a u Krušare stiže iz ekipe Jedinstva iz Mijatovca.

Ćurić je tokom dosadašnje karijere nastupao za paraćinsko Jedinstvo i Moravu 1918 iz Ćuprije, a igra na poziciji desnog krila.

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Vuk Ćurić

 

U prvom prolećnom kolu ekipa Moravca 2015 na svom igralištu u Krušaru dočekuje Rudar iz Stenjevca. Prvi meč dve ekipe koji je odigran na startu aktuelne sezone pripao je Moravcu 2015 koji je ostvario trijumf rezultatom 4:1.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading