PODRHTAVA TARA, USKOMEŠALA SE DRINA: Napadač superligaškog iskustva stigao u Bajinu Baštu!

Autor:

Sport

11.01.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prvog dela šampionata klub iz Bajine Bašte nalazi se na korak od istorijskog ostvarenja.

PODRHTAVA TARA, USKOMEŠALA SE DRINA: Napadač superligaškog iskustva stigao u Bajinu Baštu!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Fudbalski klub Višesava iz Bajine Bašte jesenji deo šampionata u okviru Zlatiborske okružne lige okončao je na drugoj poziciji sa svega jednim bodom zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Ježevice iz Velike Ježevice.

 

Svi u klubu nadaju se da će tokom predstojećeg proleća klub uspeti da nadomesti rezultatski deficit i da ostvari istorijski plasman u viši rang, Zonu Zapadno-moravsku.

U tom cilju klub je angažovao i prvo zimsko pojačanje. Reč je o Dušanu Jankoviću, iskusnom tridesetdevetogodišnjem napadaču koji je tokom karijere nastupao za brojne klubove i u elitnom rangu takmičenja.

Nakon stavljanja parafa na ugovor sa ekipom Višesave, Janković je izjavio:

- Bio sam u mnogim klubovima i sa skoro svakim sam ulazio u više rangove takmičenja. Nadam se da će se i ovde nastaviti tako, da Višesava konacnu uđe u Zonu. Drago mi je da su me zvali ljudi iz kluba, igrački kadar mi je poznat, sa nekima sam igrao neke sam trenirao.

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Pohod ka višem rangu

 

Sportski direktor kluba iz Bajine Bašte Nemanja Petrović, nije krio zadovoljstvo angažovanjem iskusnog fudbalera:

- Suvišno je trošiti reči kada je u pitanju Dušan. Bio je naša velika želja i u prethodnim prelaznim rokovima, ali sada su se konačno sklopile kockice i naše ambicije sa njegovim. Mnogo će nam značiti njegovo prisustvo kako na terenu, tako i van njega. Iskustvo i znanje koje Dušan poseduje značiće i našim mlađim igračima, koji će uz njega biti još bolji. Sa trenutnim igračkim kadrom i Dušanom, a nadamo se i još kojem pojačanju u toku prelaznog roka, šanse za za viši rang su nam jos vise uvećane u odnosu na konkurente.

Tokom bogate igračke kerijere Dušan Janković je nastupao za Slogu iz Bajine Bašte, čačanski Borac, OFK Beograd, Voždovac, požarevački Mladi radnik, užičku Slobodu, Zlatibor, Sevojno i Crnokosu iz Kosjerića iz koje i stiže u redove Višesave.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading