SERIJA BEZ KRAJA: Hajduk angažovao i peto pojačanje - u Sremu će se igrati pakleni fudbal!

Autor:

Sport

14.01.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se potvrđuje da će Sremska liga predstojećeg proleća biti jedno od najuzbudljivijih takmičenja kada je srpski klupski fudbal u pitanju.

SERIJA BEZ KRAJA: Hajduk angažovao i peto pojačanje - u Sremu će se igrati pakleni fudbal!

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbaleri Hajduka iz Beške prethodne jeseni u okviru Sremske lige ostvarili su skor od sedam pobeda i po četiri remija i poraza, što je bilo dovoljno za šestu poziciju u okviru petog ranga srpskog fudbalskog takmičenja.

 

Klub iz mesta u opštini Inđija pokušaće tokom nastavka šampionata da nadoknadi bodovni zaostatak u odnosu na ekipe koje trenutno drže čelnu poziciju i uključe se u borbu za plasman u viši rang, Vojvođansku ligu Jug.

U tom cilju klub je već angažovao četvroticu pojačanje među kojima su i Srđan Matić fudbaler koji je pre dve godine matirao i golmana Crvene zvezde na beogradskoj "Marakani", kao i Boško Gajić desnokrilni napadač koji u Bešku stiže iz Podunavca iz Belegiša, člana vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana.

Peto pojačanje ekipe Hajduka stiže iz redova Jedinstva iz Rumenke. U pitanju je Radmilo Milenković, dvadesetjednogodišnji odbrambeni fudbaler koji je svoju fudbalku karijeru započeo u redovima novosadskog Proletera, a još je na stupao i za Jedinstvo iz Stare Pazove, Vojvodinu 1928 iz Perleza i već pominjani klub iz Rumenke čiji je član bio poslednjih godinu i po dana.

Foto: FK Hajduk Beška

U Beškoj se formira drim tim - Radmilo Milenković

 

Da podsetimo, ekipa Hajduka u prolećni deo sezone ulazi utakmicom u Deču gde će se sastati sa ekipom Sremca. Prvi meč dve ekipe koji je odigran na startu ovogodišnjeg takmičenja, 13. avgusta, pripao je fudbalerima Hajduka koji su slavili minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading