CRNO-BELI DRES ZAMENIO OPREMOM HAJDUKA: Defanzivac bogatog internacionalnog iskustva parafirao ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Divošu se već formira ekipa za srpskoligaški fudbalski karavan.

CRNO-BELI DRES ZAMENIO OPREMOM HAJDUKA: Defanzivac bogatog internacionalnog iskustva parafirao ugovor!

Foto: FK Hajduk Divoš

Fudbalski klub Hajduk iz Divoša jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug okončao je na liderskoj poziciji ne osetivši gorčinu poraza tokom prvog dela šampionata.

 

Sportski kolektiv iz mesta u opštini Sremska Mitrovica u nastavak sezone ulazi sa samo jednim ciljem, plasmanom u Srpsku ligu Vojvodina, a tim povodom sve sportske strukture usmerene su ka jačanju igračkog rostera koji će već od jeseni moći da odgovori na iskušenja u trećem stepenu srpskog fudbalskog takmičenja.

Tim povodom, opremu Hajduka već je zadužio nekadašnji fudbaler Partizana i osvajač šampionske titule sa klubom iz Humske ulice, Branko Mihajlović, a nova akvizicija kluba jeste defanzivno orijentisani igrač bogatog internacionalnog iskustva.

Ugovor sa ekipom Hajduka iz Divoša potpisao je Nikola Krčmarević koji u sremsku ravnicu stiže iz grčkog Karaiskakisa iz Arte, kluba koji se takmiči u trećem stepenu grčkog fudbala.

Tridesetjednogodišnji rođeni Beograđanin primarno pokriva poziciju defanzivnog veznog igrača, ali se dobro snalazi i na mestu centralnog beka. Igračku karijeru je započeo u redovima Čukaričkog, a ka da je reč o srpskom fudbalu, nastupao je i za Smederevo, beogradski Sinđelić, Radnik iz Surdulice i OFK Bačku iz Bačke Topole.

Foto: FK Hajduk Divoš

U Divošu je sve spremno za srpskoligaški rang takmičenja

 

Iza Krčmarevića je bogato internacionalno iskustvo. U Grčkoj je nastupao za APS Zakintos, Panegialios, Panelefsiniakos i već pominjani Karaiskakis, a nosio je i opremu švedskog Sirianska, 07 Vestura sa Farskih ostrva, indijskog Kerala blastersa i slovačkih Košica.

Priliku za debi u novom klubu Nikola Krčmarević će imati na startu prolećnog dela šampionata kada će Hajduk gostovati u Novom Sadu ekipi Slavije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading