TRANSFER KOJI JE DOČEKAN SA VELIKOM EUFORIJOM: Stigao golgeter od rase i klase - u Garevini se sprema strašan tim za proleće!

Autor:

Sport

14.01.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Garevini imaju jasan cilj - plasman u viši rang takmičenja.

TRANSFER KOJI JE DOČEKAN SA VELIKOM EUFORIJOM: Stigao golgeter od rase i klase - u Garevini se sprema strašan tim za proleće!

Foto: FK Mladost 1977 Garevina

FK Mladost 1977 je takmičenje u Drugoj Rasinskoj okružnoj ligi završila na trećem  mestu sa bodom zaostatka u odnosu na drugoplasiranu Veliku Drenovu i četri boda manje u odnosu na prvoplasirani Borac iz Gornjeg Katuna. Kako bi na kraju Mladost preokrenula situaciju u svoju korist i završila kao lider prvenstva angažovan je Filip Ignjatović dosadašnji fudbaler FUD-a iz Brusa.

 

Filip Ignjatović, dvadesettrogodišnji najbolji strelac Prve Rasinske okružne lige sa 11 postignutih pogodaka, pokriva sve pozicije u veznom redu kao i pozicije levog i desnog krila. Filip je tokom dosadašnje igračke karijere branio boje Kopaonika iz Brusa (Zona Zapad), aleksandrovačke Župe (Srpska Liga Istok) i Šećeranac Ade (Prva Beogradska liga - "grupa A"). 

Sportski direktor David Obradović nije krio oduševljenje realizacijom ovog transfera:

- Fiću znam lično. Radi se o momku izuzetnih fudbalskih i ljudskih kvaliteta. Jako je kulturan i vaspitan momak,što je kod nas vrlo bitno u izboru igrača. O igračkim kvalitetima da i ne govorim, biće ogromno pojačanje za naš klub. I ranije je bilo kontakata, ali sad su se sklopile sve kockce da dođe kod nas i vrlo brzo i lako smo se dogovorili. Njegov dolazak je zapalio atmosferu. Neverovatno je kako su svi sa velikom euforijom dočekali njegov dolazak.Tu smo da radimo naš posao i usrećimo nase navijače...

Šef strucnog štaba Miloš Živković, još jedno veliko fudbalsko ime, nakon realizacije velikog transfera je izjavio:

- Filipa znam iz vremena dok je igrao Srpsku ligu sa Župom i tu je na mene ostavio odilčan utisak. Siguran sam da će se lako uklopiti u naš sistem i verujem da će predstavljati ogromno pojačanje što je dokazao i u višem rangu takmičenja sa 11 pogodaka.

Foto: FK Mladost 1977 Garevina

Dom fudbalera Mladosti 1977

 

Svoje utiske nakon potpisa ugovora izneo je i sam Filip Ignjatović:

- Znam da sam došao u odličnu sredinu sa puno mladih i talentovanih igrača. Dosta njih lično poznajem i svi su jako dobri momci. Imao sam dosta ponuda, ali mi se ova najviše svidela - istakao je Filip uz nadu da će golovima i asistencijama opravdati poverenje kluba i činjenicu da se njegov transfer smatra pravom fudbalskom bombom.

U prvom kolu nastavka šampionata ekipa Mladosti 1977 dočekuje na svom terenu OFK Kopaonik 1931. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je fudbalerima iz Garevine koji su u Brusu slavili rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading