IZ PRESTONICE MEĐU KNEŽEVE: Prvo pojačanje stiglo iz batajničkog BSK-a!

Autor:

Sport

14.01.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodovni zaostatak za liderom jeste veliki, ali...

IZ PRESTONICE MEĐU KNEŽEVE: Prvo pojačanje stiglo iz batajničkog BSK-a!

Foto: FK Omladinac Kalinovac

Fudbaleri Omladinca iz Kalinovca jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Istok", okončali su na petoj poziciji sa 11 bodova zaostatka u odnosu na lidera iz Pepeljevca.

 

U ovom momentu, borba za plasman u viši rang takmičenja, Kolubarsku okružnu ligu, čini se da je nedostižna, ali rukovodstvo Omladinca užurbano radi na jačanju igračkog kadra pred nastavak takmičenja.

U Kalinovac je stiglo i prvo pojačanje u liku Dejana Bunoša, igrača sredine terena koji je u prethodnom periodu nosio opremu ekipe BSK 1925 iz Batajnice koja se takmiči u okviru Prve beogradske lige - "grupa A".

Očekuje se da će Bunoš doprineti većoj sigurnosti Omladinca na sredini terena.

Foto: FK Omladinac Kalinovac

Dejan Bunoš - prvo pojačanje Omladinca

 

Da podsetimo, ekipa Omladinca iz Kalinovca prvi deo sezone okončala je sa skorom od osam pobeda, tri remija i četiri poraza. Navedeno ostvarenje od 27 osovjenih bodova, bilo je dovoljno za petu poziciju, a u prolećne borbe, sa bolje startne pozicije ulaze ekipe Crvene Jabuke sa Uba i OFK Paljuvi koji na kontu imaju 30 osvojenih bodova, kao i Sovljak i Pepeljevac koje su tokom prethodne jeseni osvojile 36, odnosno 38 bodova.

U prvom prolećnom kolu Omladinac gostuje u Nepričavi istoimenoj ekipi. Prvi ovosezonski duel dva tima koji je odigran u Kalinovcu pripao je igračima Omladinca koji su slavili rezultatom 4:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading