ROMANTIKA NA IBRU: U borbu za opstanak Kraljevčani ulaze jači za dojučerašnjeg igrača OFK Beograda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema predaje. Borba za očuvanje statusa nastavlja se i tokom predstojećeg proleća.

ROMANTIKA NA IBRU: U borbu za opstanak Kraljevčani ulaze jači za dojučerašnjeg igrača OFK Beograda!

Foto: FK Sloga Kraljevo

Izuzetno teška jesen je za fudbalerima kraljevačke Sloge. U 15 prvenstvenih susreta ostvarili su samo jedan trijumf i tokom predstojećeg proleća očekuje ih velika borba za očuvanje statusa u okviru Srpske lige Zapad.

 

Kako bi pokušali da u narednim mesecima nadoknade propušteno, rukovodstvo kraljevačkog srpskoligaša već je angažovalo dva pojačanj.

Prvi novajlija jeste Marko Despotović. Dvadesetosmogodišnji vezni fudbaler u redove Sloge stiže nakon šest meseci provedenih u redovima GFK Jagodine. Treba napomenuti da je rođeni Pljevljak već nastupao u dresu kraljevačkog kluba, a tokom igračke karijere nastupao je i za Jedinstvo sa Uba, obrenovački Radnički, omladinac iz Novih Banovaca, Dunav iz Starih Banovaca, Bežaniju, dobanovačku Budućnost i Radnički iz Sombora.

Pored Despotovića, redove "kraljevačkih belih" pojačao je i dojučerašnji "Romantičar", Nikola Jovanović. Tridesetogodišnji levi bek rođen je u Prištini, a tokom dosadašnje karijere nosio je opremu ivanjičkog Javora, kostolačkog Rudara, Železničara iz Lajkovca, Inđije, Loznice, Dinama iz Vranja, OFK Bačke, novosadske Mladosti GAT i somborskog Radničkog. Drugi deo sezone 2021/22 proveo je u redovima Sloge iz Kraljeva, a prethodnog leta preselio se na Omladinski stadion.

Republika

Foto: FK Sloga Kraljevo

Novi povratnik u redove "kraljevačkih belih"

 

Tokom jesenjeg dela šampionata Jovanović je u dresu OFK Beograda postigao tri pogotka, a uz to je zabeležio i sedam asistencija.

Jasno je da se od navedenog dvojca mnogo očekuje u nastavku šampionata. Kraljevčani u nastavak šampionata ulaze sa svega deset bodova na svom kontu, a priliku da krenu putem opstanka imaće već u prvom kolu kada gostuju ekipi OFK Mihajlovca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je bez pobednika rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading