KAMIONDŽIJA U REDOVIMA LJUTOG RIVALA: Napadač FAP-a stigao u Požegu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gradu na obalama Lima ove zime izuzetno je živo.

KAMIONDŽIJA U REDOVIMA LJUTOG RIVALA: Napadač FAP-a stigao u Požegu!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbalski klub FAP iz Priboja prethodnu jesen u okviru Srpske lige Zapad okončao je na trećoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Smedereva 1924.

 

Iako se bodovni zaostatak može činiti teško dostižnim, potezi koje tokom ove zime vuče rukovodstvo "Kamiondžija", jasno govore da se niko u klubu ne predaje i svi smatraju da je plasman u viši rang, Prvu ligu Srbije, već tokom predstojećeg proleća, ostvariva misija.

U tom cilju ekipa FAP-a je već angažovala gotovo kompletan jedan tim. Dres kluba iz grada na obalama Lima poneli su Obiora Odita, Jasin Rašljanin, Aleksandar Petaković, Veljko Plazinić, Kosta Janjić, Milan Kolarević, Stefan Vukadin i Srđan Drašković, a došlo je vreme i da se igrački kadar rastereti.

Napadač pribojskog kluba Bojan Jelić napustio je redove "Kamiondžija" i u narednom periodu nosiće dres jednog od glavnih konkurenata, ekipe Sloge iz Požege.

Republika

Foto: FK FAP Priboj

Iz FAP-a u redove ljutog rivala

 

Interesantno je napomenuti da su tokom zimske pauze iz Požege u redove pribojskog kluba već pristigli Milan Kolarević i Srđan Drašković, tako da se najnoviji transfer može smatrati i odgovorom Sloge na pojačanja koje je FAP našao u redovima kluba iz Požege.

Upravo se dve navedene ekipe, FAP i Sloga oz Požege smatraju jedinim rivalimo Smederevu 1924 i Borcu 1926 iz Čačka u borbi za plasman u Prvu ligu Srbije. Na osnovu svega što se tokom zimske pauze dešavalo, jasno je da će prolećna borba u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana biti više nego interesantna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading