BOŽIĆNA TRANSFER BOMBA: Zaječar podrhtava - stiže Vladimir Volkov? Evo šta su u klubu rekli povodom navedenog!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.01.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako u srpskom klupskom fudbalu egzistiraju tek dve godine, spremni su da uzdrmaju temelje najvažnije sporedne stvari na svetu.

BOŽIĆNA TRANSFER BOMBA: Zaječar podrhtava - stiže Vladimir Volkov? Evo šta su u klubu rekli povodom navedenog!

Foto: Starsport

Godine 2021. u Zaječaru je formirana FSU Kraljevica. Iste godine uključili su se i u klupska fudbalska takmičenja, ali već sada je jasno da svi u klubu imaju velike ambicije i žele da u potpunosti promene sliku srpskog fudbala, ne samo u regionu u kojem se trenutno takmiče.

 

Ekipa FSU Kraljevice je jesenji deo šampionata u okviru Zaječarske okružne lige okončala sa skorom od 11 pobeda u 13 odigranih mečeva i sa ukupno 34 boda drže lidersku poziciju petog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

Izvesno je da će u nastavku šampionata Zaječarci voditi veliku borbu sa ekipom Trebiča iz Sokobanje kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja, Zonu Istok, a u navedenu trku u dvoje, mogli bi da uđu sa senzacionalnim pojačanjem u svojim redovima.

Naime, kako se nezvanično saznaje, zaječarski fudbalski kolektiv pokušava da u svoje redove već ove zime dovede nekadašnjeg trofejnog fudbalera beogradskog Partizana i igrača koji je tokom svoje karijere nosio i dres nacionalnog tima Crne Gore, Vladimira Volkova.

Kako nam je potvrdio izvor iz samog kluba, koji je u ovom momentu želeo da ostane anoniman, za sada su priče oko dolaska prekaljnog fudbalera samo na nivou glasina, ali je i naglasio da će skauting služba FSU Kraljevice učiniti sve ne bi li već ove zime dovela Volkova u svoje redove.

Foto: Instagram.com/printscreen

Gde ima dima, ima i vatre

 

Istovremeno je naglašeno da su ambicije Zaječaraca najviše moguće. Želja svih u klubu je da već za par sezona FSU Kraljevica bude standardni član Prve lige Srbije i na ostvarenju navedenog menadžment kluba, zajedno sa sponzorima iz Turske, svakodnevno radi.

Da podstimo, tridesetšestogodišnji Vladimir Volkov je tokom igračke karijere, kada su seniorski klubovi u pitanju nastupao za Grafičar, beogradski Železničar, BSK Borču, OFK Beograd, Partizan, niški Radnički i Rad, dok je internacionalnu karijeru gradio u portugalskom Portimonensue, Šerifu iz Tiraspolja, belgijskom Mehelenu, Lehu iz Poznanja, kiparskom Ermisu, a profesionalnu karijeru okončao je leta 2020. godine u dresu banjalučkog Borca.

Interesantno je napomenuti da je jednom nastupio u dresu reprezentacije Srbije, dok je u periodu od 2012. do 2017. nosio opremu crnogorskog nacionalnog tima.

Vladimir Volkom i FSU Kraljevica? Ostaje nam da vidimo koliko glasine imaju utemeljenja u realnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kokoko

06.01.2023 19:10

Dje ide Volkov tu mora i Mimi oro