SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: Nakon veziste, klub napustila još dvojica nosilaca igre - ostvarenje cilja postaje znatno teže!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.01.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi klupski planovi vezani su za ostvarenje istorijskog rezultata, ali put do cilja zasigurno neće biti "posut ružama".

SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: Nakon veziste, klub napustila još dvojica nosilaca igre - ostvarenje cilja postaje znatno teže!

Foto: RFK Grafičar

RFK Grafičar sanja svoje najlepše snove. Više od jednog veka, mnoge generacije kluba sa "Topčiderske zvezde" iščekuju plasman u elitni rang srpskog fudbala, a čini se da je konačno došlo vreme da se istorijski trijumf i ostvari.

 

"Ljubičasti" su prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali na deobi druge pozicije, a mnogo toga će biti jasnije već nakon prvog prolećnog kola kada "grafosi" na svom terenu dočekuju glavnog konkurenta ekipu pančevačkog Železničara.

Međutim, ono što svakako ne donosi spokojstvo treneru Marku Neđiću, jeste činjenica da će klub u nastavak šampionata ući bez nekolicine nosioca igre iz prethodnog perioda. Lucidni vezista Nikola Knežević, po odluci rukovodstva Crvene zvezde, narednih barem šest meseci provešće na pozajmici u redovima kruševačkog Napretka gde će sticati neophodno superligaško iskustvo, a njegovim stopama krenuće još dvojica bisera Zvezdine fudbalske škole.

Kako se saznaje iz dobro obaveštenih izvora, braća Mituljikić Jovan i Nikola napuštaju Grafičar. Jovan ostaje u Crvenoj zvezdi gde će raditi sa seniorskim sastavom aktuelnog srpskog šampiona, dok se Nikola takođe seli u elitni rang i superligaško iskustvo će sticati u redovima novosadske Mladosti GAT.

Da podsetimo, tokom prethodne jeseni Jovan Mituljikić je odigrao 16 mečeva u dresu Grafičara i bio strelac šest pogodaka, dok je Nikola Mituljikić zabeležio osam nastupa uz dva postignuta pogotka.

Republika

Foto: Instagram printscreen/crvenazvezdafk_os

Braća Mituljikić prilikom potpisivanja ugovora sa crveno-belima

 

Potpuno je jasno da će Marka Neđića očekuje veliki posao kako bi pronašao adekvatna alternativna rešenja koja će Grafičaru omogućiti nastavak ostvarenja dobrih rezltata koji će za cilj imati plasman kluba u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading