STIGAO JE I TRENER: Sada im predstoji veliki rad i uigravanje novajlija za proleće!

Autor:

Sport

24.01.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda je spremna za nastavak sezone!

STIGAO JE I TRENER: Sada im predstoji veliki rad i uigravanje novajlija za proleće!

Foto: FK Sloboda Šašinci

Verovatno najaktivniji tim u ligi po pitanju dolazaka novih igrača je transfer period zaokružio dovođenjem novog šefa stručnog štaba.

Republika

Uprava kluba je posle sedam novih lica u igračkom kadru za kraj ostavila promociju novog trenera. Sloboda će na proleće napasti viši rang na klupi sa Perom Stojkovićem poznatijim kao Rus. 

Stojković (49) je u svojoj igračkoj karijeri pretežno igrao za klub iz svog sela. Bio je jedan od glavnih osnova igračkog kadra Partizana, a nosio je i druži period kapitensku traku u Vitojevcima. Kada je odlučio da pređe na klupu predvodio je tim iz svog sela u početku, a zatim i Hrtkovce, Jedinstvo (Platićevo), PSK (Putinci), Borac (Klenak) i Graničar (Grabovci) gde je imao poslednji angažman.

Republika

Foto: FK Sloboda Šašinci

Pera Stojković - Rus

Iz uprave kluba su povodom aktivnosti u akutelnom prelaznom roku izjavili:

- Što se tiče dolazaka zadovoljni smo urađenim. Doveli smo kvalitetne i iskusne igrače koje će predvoditi odličan trener. Pred nama je velika borba za sam vrh tabele, biće teško dostići zaostatak od šest bodova, ali mi igramo od početka do kraja i nadamo se da će se desiti čudo. Na nama je da početkom februara startujemo pripreme i spremimo se što bolje za prolećni deo. 

Ekipa Slobode već ima pet zakazanih pripremnih utakmica. Već 19. februara igraju protiv Sparte  Grgurevci (26.2), zatim Ljukovo (5.3.), Erdevik 2017 (12.3), Planinac Rivica (19.3) i Borac Stenojevci premijera pred početak drugog dela sezone. 

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading