TREĆI NOVAJLIJA U PLAVO - BELOM: Nekadašnji đak Kolubare i Čukaričkog stigao u redove tima!

Autor:

Sport

17.02.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme teku planiranim tokom.

TREĆI NOVAJLIJA U PLAVO - BELOM: Nekadašnji đak Kolubare i Čukaričkog stigao u redove tima!

Foto: FK Šušnjar

Šest bodova deli ekipu Šušanjara od liderske pozicije Beogradske zone. Igrali su več počeli sa pripremama za nastavak sezone, na zvaničnom profilu objavljena su i imena novajlija u njihovim redovima.

Republika

Pre početka priprema uprava kluba je obavestila svoje simpatizere da je njihove redove napustilo sedam igrača. Što se tiče novajlija u igračkom kadru do danas su promovisani Nikola Đuketić i Obradović. U stručnom štabu za vreme zimske pauze stigao je Ivan Kaličanin kao prvi pomoćnik treneru Damnjanoviću.

Danas je klub predstavio i trećeg novajliju u svojim redovima. Jovan Gašić (20) je dres Napretka iz Medoševca zamenio za Šušnjarev. Jovan je prošao omladinsku školu Kolubare i Čukaričkog. Gašić igra na poziciji ofanzivnog veznog i sigurno će biti veliko osveženje za sredinu terena u natavku prvenstva. 

Republika

Foto: FK Šušnjar

Treći novajlija u plavo-belom dresu

Trenutno trećeplasirani sastav na tabeli Beogradske zone će u nastavku prvenstva bez sumnje ući dosta jači. Uprava kluba je sistemski odradila prelazni rok, i sada je na igračima da se kroz pripremne utakmice što bolje spreme.

Šušnjar drugi deo sezone počinje pred svojim navijačima protiv ekipe Boleča. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading