ŠUMADIJA JE ODRADILA ODLIČAN POSAO: Sada je na treneru da uklopi novajlije za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

17.02.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Šopiću pristigla ozbiljna pojačanja.

ŠUMADIJA JE ODRADILA ODLIČAN POSAO: Sada je na treneru da uklopi novajlije za nastavak prvenstva!

Foto: FK Šumadija Šopić

Bivši član Beogradske zone je u nedavno završenom prelaznom roku dosta dobro odradio posao što se tiče dolazaka u njihove redove.

Republika

Ekipa Šumadije je na zimsku pauzu Prve beogradske lige (grupa B) otišla sa šeste pozicije, na kojoj se nalazi sa učinkom 6-1-6. Vodeći timovi su već dosta odmakli, ali to ne sprečava tim iz Šopića da se partijama u prolećnom delu prvenstva što više približi samom vrhu tabele. 

U startu prelaznog roka pristigli su Dušan Stojanović, Nikola Nedić, Nenad Ranković i Veljko Simić. Do zatvaranja transfer pijace uprava je osigurala još tri nova potpisa.

Nemanja Perišić (19) dolazi u redove Šumadije iz Napretka (Medoševac) Reč je o ofanzivnom igraču koji će dodatno ojačati konkurenciju na krilnim pozicijama. U karijeri je igrao za mlađe kategorije Kolubare, kasnije i za Mladi Borac (Županjac). U klubu se nadaju da će u njihovim redovima iskazati svoj pun potencijal, koji bez pogovora i poseduje. 

Stefan Arsenijević (24) proteklih šest meseci proveo je u dresu Radničkog (Rudovci). U karijeri je branio boje ekipa Dimitrije Tucović (Šušnjar), Polet (Mirosaljci), Mladost (Baroševac), Borac (Arnajevo), TEK Slogu i Kolubaru. Arsenijević pokriva krilne pozicije na terenu.

Za kraj prelaznog roka na zvaničnom profilu kluba predstavljen je Malen Milivojević (35). Reč je o povratnik u redove Šumadije, igrač koji je dao veliki doprinos ulasku kluba u Beogradsku zonu 2019. godine. Jedan od najboljih strelaca tima iz Šopića u poslednjih desetak godina. Dolazi iz sastava Rušnja, a u karijeri je nastupao i za Napredak (Markovac), OFK Mladenovac, Borac (Žabari), Beograd 1929, Kovačevac i Brodarac.

Iz uprave kluba su povodom završenih aktivnosti u prelaznom roku za naš portal izjavili:

- Zadovoljni smo pojačanjima, ako se slučajno ukaže prilika za angažovanje nekog igrača koji je slobodan, pokušaćemo da je iskoristimo. Aktivnostima u ovom prelaznom roku polako pripremamo tim za sledeću sezonu kada smo u planu da napadnemo sam vrh tabele i da se izbori povratak u Beogradsku zonu. 

Šumadija prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv sastava Radničkog. U prvom meču u Rudovcima nije bilo pobednika, a ni golova.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading