U ŠOPIĆU PRISTIGAO I ČETVRTI NOVAJLIJA: Simić je sa kapitenskom trakom oko ruke već bio član tima!

Autor:

Sport

02.02.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se sa jačanjem igračkom kadra Šumadije.

U ŠOPIĆU PRISTIGAO I ČETVRTI NOVAJLIJA: Simić je sa kapitenskom trakom oko ruke već bio član tima!

Foto: FK Šumadija Šopić

Član Beogradske zone iz sezone 2020/2021 polako sklapa mozaik sa pojačanjima za nastavak prvenstva.

Republika

Šestoplasirani tim Prve beogradske lige (grupa A) je za sada promovisao tri nova igrača. Prvi je dres Šumadije zadužio Dušan Stojanović, nekadašnji igrač Turbine (Vreoci) i Borca iz Lazarevca. Drugi novajlija bio je Nikola Nedić, koji je u prethodnom periodu nastupao za Zvezdu Konatice. Paket dosadašnjih pojačanja zatvorio je Nenad Ranković

Klub je juče obelodanio veliki povratak i četvrto pojačanje u akteulnom prelaznom roku, reč je o Veljku Simiću (34). Veljko dolazi iz redova Turbine (Vreoci), a u karijeri je pored Šumadije nastupao i za Mladost (Cvetovac) i ekipu Dimitrije Tucović. Aktivan je i na parketu gde trenutno igra za KMF Borac.

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Veljko Simić

Simić je bivši kapiten ekipe, čovek koji je učestvovao u najvećim uspesima kluba u prethodnoj deceniji. U zeleno-belom dresu u dva navrata proveo je ukupno sedam ipo godina. Očekuje se da dodatno ojača defanzivnu liniju u predstojećim mečevima, radi se o veoma iskusnom i borbenom igraču.

Šumadija prolećni deo prvenstva otvara 12. marta pred svojim navijačima protiv ekipe Radničkog. Tim iz Rudovca se takođe u ovom prelaznom roku ozbiljno pojačao, i od njega se očekuje potpuno drugačija predstava u drugom delu sezone.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading