TIM SE UVELIKO SPREMA ZA NASTAVAK SEZONE: Prelazni rok je odrađen prema unapred utvrđenom planu!

Autor:

Sport

14.02.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je ojačana na pozicijama na kojima je uprava smatrala da je potrebna sveža krv.

TIM SE UVELIKO SPREMA ZA NASTAVAK SEZONE: Prelazni rok je odrađen prema unapred utvrđenom planu!

Foto: FK Šušnjar

Ekipa Šušnjar se na polusezoni Beogradske Zone nalazi na deobi treće pozicije sa 32 boda. Isti bodovni saldo ima i sastav Žarkova, lider na tabeli ima 37, dok drugoplasirani tim GSP Polet Dorćola ima bod manje. 

Republika

U prvih devet kola ekipa nije posle 90 minuta ostala bez barem jednog boda, tada su sa učinkom 7-2-0 držali drugu poziciju na tabeli. U poslednjih šest mečeva imali su polovičan učinak od tri pobede i isto toliko poraza, pa su zbog toga sišli na treće mesto. 

Pod trenerskom palicom Jovice Damnjanovića ekipa je krajem januara krenula sa pripremama za nastavak sezone. Igrači vredno i naporno treniraju na pomoćnom terenu Kolubare, a u predstojećem periodu ih očekuje i odigravanje prijateljskih utakmica.

Kada je reč o zimskom prelaznom roku, uprava kluba je pažljivo vukla poteze po pitanju dolazaka i odlazaka iz igračkog kadra. Dres plavih su razdužili Stefan Živković, Uroš Stepanović, Nikola Pranić, Bojan Bojović, Kosta Ristivojević, Vladan Spasojević i Branimir Spasojević. 

Republika

Foto: FK Šušnjar

 

Što se tiče dolazaka, za sada je klub na zvaničnom profilu predstavio dva nova lica u igračkom kadru, kao i jedno pojačanje u stručnom štabu.

Ivan Kaličanin (39), prve fudbalske korake napravio je u Kolubari gde je već sa 17 godina zaigrao i u prvom timu. Jedan deo karijere proveo je i u redovima Čukaričkog gde je dres Brđana nosio u Super ligi Srbije. On će u nastavku sezone imati ulogu pomoćnog trenera i prvog asistenta trenera Damnjanovića u borbi za što bolji plasman na tabeli u drugom delu prvenstva. Što se tiče igračkog kadra tu su pristigli Nikola Obradović i njegov imenjak Đuketić. 

Nikola Obradović (33) stigao je u redova Šušnjara iz Borca (Lazarevac). U mlađim kategorijama Kolubare zauzeo je poziciju između stativa, ali je do ulaska u prvi tim promenio mesto na terenu i zaigrao je kao defanzivni vezni igrač. Karakteriše ga sjajan skok u defanzivi, a nije mu strano i slanje lopte u protivničku mrežu upravo zbog svoje skočnosti. U karijeri je nastupao za Turbinu (Vreoci), Spartak (Ljig) i Napredak (Medoševac).

Nikola Đuketić (30) pokriva poziciju levog beka, dolazi iz redova Borca iz Lazarevca. Karijeru je počeo u Čukaričkom, a u Srbiji je branio boje Turbine (Vreoci), Napretka (Lazarevac) i BASK TEK-a. U sezoni 2011/2012 bio je član Pribrama iz Češke. 

Drugi deo sezone Šušnjar počinje pred svojim navijčima protiv ekipe Boleča. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je na kraju glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 


 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading