BORAC ODRADIO ODLIČAN POSAO: Kvartet pojačanja će doneti veliki kvalitet za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

13.02.2023

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Arnajevu se nadaju povratku u viši rang.

BORAC ODRADIO ODLIČAN POSAO: Kvartet pojačanja će doneti veliki kvalitet za nastavak prvenstva!

Foto: FK Borac Arnajevo

Ekipa Borca je od 2010. godine u nekoliko intervala sakupila devet godina u opštinskom rangu i četiri u Prvoj beogradskoj ligi

Republika

Trenutno se takmiče u Opštinskoj ligi Barajevo, gde su na zimsku pauzu otišli sa učinkom 4-0-2 što je bilo dovoljno za drugu poziciju. Tim iz Beljine drži lidersko mesto na tabeli sa tri boda više.

Uprava kluba za cilj ove sezone ima povratak u viši rang, na tome putu su u zimskom prelaznom roku pridodali četiri nova igrača.

Marko Čadikovski (41) prvi je novajlija u redovima Borca. Reč je o prekaljenom asu Lazarevačkog fudbala, bivši igrač Borca iz Lazarevca, Stepojevac Vage, Mladosti Cvetovac, BSK-a Baćevac, Burova, Radničkog iz Rudovaca i Šumadije. Uprave je iz dresa tima iz Šopića pristigao u Arnajevo. 

Aleksandar Pantelić (32) po treći put u karijeri oblači dres Borca. Dolazi iz ekipe Vojvoda 2013 (Dučina), a nastupao je još i za Šumadiju (Mali Crljeni) i Lisović 1977. Pantelić će imati priliku da svoj za sada trinaestogodišnji staž u timu dodatno uveća. 

Treće pojačanje u zimskom prelaznom roku je Uroš Adamović (27). Reč je o igraču koji je u prethodnom periodu nastupao za ekipu Vranić, a u karijeri je branio boje BSK-a 1926 (Baćevac), Lokomotive (Železnik) i BSK Borče. 

Četvrti novajlija i pojačanje koje su mnogi u klubu sa nestrpljenjem čekali je dolazak Nikola Petković (26). Pored velikog broja ponuda, Nikola je na kraju pokazao da nije zaboravio svoje korene i svoj klub. Ovim dolaskom će nastaviti tradiciju i naslediće svog dedu Milosava Krcu Petkovića, koji je takođe nosio dres sa brojem sedam. Reč je o igraču koji pokriva više pozicija u veznom redu, pokazao je da podjednako dobro može da igra, ali i da vodi mlađe kategorije. U karijeri je branio boje TEK Sloge, Turbine, Kolubare i OFK Beograda.

Nema sumnje da će Borac u nastavku prvenstva biti dosta jači, kvartet novajlija će sigurno doneti ogromno iskustvo koje će dosta pomoći ekipi na putu za viši rang.

Tim iz Arnajeva prolećni deo prvenstva započinje pred svojim navijačima protiv sastava Boždarevca. U prvom susretu Borac je na gostovanju osigurao sva tri boda rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO: 

 

 


 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading