KVARTET POJAČANJA STIGAO U DRAGINJE: Igrači iz viših rangova spremni da probiju ekipu ka višem rangu!

Autor:

Sport

14.02.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj za ovu sezonu se nije promenio ni posle zimske pauze.

KVARTET POJAČANJA STIGAO U DRAGINJE: Igrači iz viših rangova spremni da probiju ekipu ka višem rangu!

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

Sastav iz Draginja je dugogodišnji član međuopštinske lige Pocerina. Ove sezone posle prvog dela prvenstva drže desetu poziciju sa 12 bodova. 

Republika

Mesto koje osigurava baraž za viši rang udaljeno je šest bodova, treba napomenuti i da Vojvoda Stepa ima meč manje u odnosu na sve druge timove koji se nalaze iznad njih na tabeli. 

Uprava kluba je igrački kadar za vreme zimskog perioda osvežila sa četiri nova imena. Već smo pisali da je Saša Ignjatović prvi novajlija u Draginju. 

Stefan Barjaktarov (22) drugo je pojačanje ekipa u nedavno završenom prelaznom roku. Radi se o mladom i veoma talentovanom golmanu koji je u karijeri već branio boje kluba iz dosta jačih rangova. Dolazi iz redova Kabela, a nastupao je pre toga i za Bečej 1918, Vojvodinu (Novi Sad), Vojvodinu (Perlez), svoje prve korake napravio je u školu fudbala Petar Puača.

Strahinja Lazić (28) pristigao je iz redova Hajduka iz Beške, pokriva poziciju desnog krila. U dosadašnjoj karijeri nosio je dres Hajduka (Divoš), Radničkog (Nova Pazova), Jedinstva (Stara Pazova), Dunava (Stari Banovci), Radničkog (Novi Beograd), Budućnosti (Dobanovci), Srema iz Jakova i OFK Beograda.

Ognjen Maletić (22) stiže iz redova Mladosti (Bački Jarak) kako bi ojačao defanzivnu liniju tima. U karijeri je nastupao za Borac (Novi Sad) i ekipu Petar Puača. 

Kvartet pojačanja zatvara Goran Stojanović (22) koji je u prethodnom periodu branio boje Crvene Zvezde iz Novog Sada. Stojanović pokriva pozicije u veznom redu, pored crveno-belih igrao je i za Mladost (Bački Jarak) i Borac iz Novog Sada. 

Iz uprave kluba su povodom aktivnosti u nedavno završenom prelaznom roku, za naš portal izjavili:

- Reč je o iskusnim fudbalerima koji su nastupali u višim rangovima i koji bez sumnje imaju veliki kvalitet. Pored tri pojačanja iz zonskog ranga, može se reći najveći dolazak u našoj ligi, ako ne i šire je standardni golman Kabela. Smatramo da smo odradili odličan posao i da ćemo na proleće izgledati dosta jače. Ciljevi se nisu promenili, želimo da izborimo poziciju koja će nam omogućiti da se borimo za viši rang. 

Sastav Vojvoda Stepa drugi deo sezone otvara na gostovanju u Krniću. U prvom susretu sa ekipom Sloge pred svojim navijačima slavili su sa 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading