VOJVODA STEPA DOBILA OZBILJNO POJAČANJE: Ignjatović je bek kome nije strano i postizanje golova!

Autor:

Sport

08.02.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno pojačanje za nastavak sezone.

VOJVODA STEPA DOBILA OZBILJNO POJAČANJE: Ignjatović je bek kome nije strano i postizanje golova!

Foto: Privatna arhiva/Saša Ignjatović

Ekipa iz Draginja je ovim pojačanjem dobila proverenog igrača koji ima iskustva igranja u ligi. 

Republika

Vojvoda Stepa trenutno igra svoju devetu vezanu sezonu u Međuopštinskoj ligi Pocerina. Ove godine na zimsku pauzu idu sa desetog mesta na kojem su sa 12 bodova. 

Uprava kluba je igrački kadar od danas ojačala Sašom Ignjatovićem (27).

Ignjatović dolazi iz ekipe Vlašić sa kojom se takmičio u istoj ligi, gde je bio i kapiten. Igra na poziciji desnog beka i po mnogima u bivšem klupu, kao i u ligi je jedan od boljih na svojoj poziciji. On je sa pozicije ofanzivnog beka za sezonu postizao i dvocifren broj golova. Radi se o igraču koji konstatno igra na istom nivou. 

U karijeri je pored prošlog angažmana nastupao i za OFK Osečinu, a aktivan je i na parketu gde nastupa za ekipu Braće Nedić.

Saša je povodom prelaska u novi klub za naš portal izjavio:

- Postoje više razloga mog odlaska, pre svega može se zaključiti sa stanja na tabeli. Odluke uprave u prethodnom periodu nisu bile dobre, a po mom mišljenju nije se radilo ni na dovođenju igrača koji bi pojačali ekipu. Što se tiče Vojvode, imam velika očekivanja jer klub ima ambicije za ulazak u viši rang, dostat kompletniji i ozbiljniji sastav kao i uslove što se tiče napretka u mojoj igri. 

Prvi takmičarski meč ove godine Vojvoda Stepa igra na gostovanju u Krniću. U prvom susretu pred svojim navijačima uspeli su da savladaju Slogu rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading