PRED SAM KRAJ PRELAZNOG ROKA: Omladinac je sklopio tim za nastavak sezone!

Autor:

Sport

17.02.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrački kadar je dosta ojačan za nastavak prvenstva.

PRED SAM KRAJ PRELAZNOG ROKA: Omladinac je sklopio tim za nastavak sezone!

Foto: FK Omladinac Botoš

Tim iz Botoša je u poslednjih sedam godina od Gradske lige Zrenjanina stigao do Vojvođanske lige Istok, gde se i sada nalazi i gde igra svoju treću vezanu sezonu.

Republika

Prve dve godine u vojvođanskom istoku ekipa je na kraju sezone držala četvrtu poziciju, ali je ove takmičarske godine situacija dosta drugačija. Omladinac je na zimsku pauzu otišao sa 14. pozicije i isto toliko bodova. Prvo mesto iznad zone ispadanja nije po očekivanja ljudi iz kluba, za vreme zimske pauze vredno se radilo kako bi se slika na proleće poboljšala.

Na našem portalu već smo pisali o dolascima Branislava Lojpura, Gorana Mikića i Marka Novaka. Uprava kluba do kraja zimskog prelaznog roka promovisala je još nekoliko novajlija.

Matija Tomović (18) će u predstojećem periodu braniti boje Omladinca. Tomović pokriva pozicije uz desnu aut liniju, ali mu nisu strani zadaci i na mestu zadnjeg veznog. Reč je o igraču koji je prošao školu Radničkog iz Zrenjanina, bio je i na radaru Spartaka iz Subotice. U prethodnom periodu nastupao je za sastav Zadrugara iz Lazareva. 

Slađan Novković (30) će po treći put obući dres Omladinca. U karijeri je pored tima iz Botoša igrao i za Borac (Zrenjanin), Budućnost (Srpska Crnja), Dinamo (Pančevo), Slavija (Kovačica), Polet (Idvor), Mladost (BD), Jedinstvo (BK) i Stajićevo gde je imao i poslednji angažman.

Nenad Radulović (31) u paketu sa Novkovićem stiže iz istog kluba, i takođe spada u grupu povratnika. Radulović je igrač koji je veoma dominantan kako u vazduhu tako i na zemlji, veliki borac na terenu. Za nastavak prvenstva će dosta značiti, imajući u vidu da se ekipa nalazi u donjem domu. U karijeri je igrao za Mladost (BD), Radnički (Zrenjanin), Polet (Idvor) i Banat. 

Vuk Bojić (21) poslednji je novajlija u Botošu. Bojić je prošao školu Radničkog iz Zrenjanina, pokriva više pozicija na levoj strani terena, karakteriše ga jako dobar udarac levom nogom. Zbog povrede je imao određenu pauzu, ali je sada spreman da se vrati fudbalu i da nastavlja sa dokazivanjem. 

Omladinac će na proleće sa sedam novih igrača nastaviti drugi deo sezone. Ekipa se uveliko sprema kroz kontrolne utakmice kako bi što spremnija dočekala početak takmičarskih mečeva.

Prolećni deo prvenstva Omladinac počinje pred svojim navijačima protiv sastava Mladosti. U prvom susretu sa timom iz Omoljice, ekipa iz Botoša je slavila na gostovanju sa 2:0.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading