OPERACIJA OPSTANAK JE POČELA: Triling iskusnih igrača stigao u Botoš!

Autor:

Sport

29.01.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi sastav Omladinca dobio je iskusne saigrače za nastavak sezone.

OPERACIJA OPSTANAK JE POČELA: Triling iskusnih igrača stigao u Botoš!

Foto: FK Omladinac Botoš

Ekipa iz Botoša provodi svoju treću vezanu godinu u Vojvođanskoj ligi Istok.

Republika

Prve dve sezone završili su na četvrtoj poziciji na tabeli, ali ove godine ekipa je u lošijoj formi. Na zimsku pauzu Omladinac je otišao sa učinkom od 14 bodova što je bilo dovoljno za 14. poziciji na tabeli. Odmah ispod njih nalazi se zona ispadanja u kojoj je prva ekipa ispod crte iz Kačareva sa 10 bodova. 

Igrački kadar je za sada ojačan dolaskom tri igrača.

Prelazni rok otvorio je dvojac iz redova ŽFK Banat Bagljaša. Branislav Lojpur i Goran Mikić predstavljaće velika pojačanja za nastavak sezone. Radi se o proverenim i iskusnim igračima sa velikim iskustvom igranja velikom broju klubova. Dolazak dvojice iskusnih igrača će u mnogome značiti za veoma mlad sastav Omladinca.

Treći novajlija u dresu tima iz Botoša je Novak Marko (33). Novak važi za igrača koji ima projektil u levoj nozi, a zna da spoji i dosta puta odličnim dodavanjem saigrača sa golom. Marko je nosio dres Omladinca u periodu od 2018. do 2020. godine, zatim je prešao u Begej i upravi iz Žitišta se vraća u njihove redove.

Republika

Foto: FK Omladinac Botoš

Novak Marko

Novak jepored Begeja i Omladinca nastupao u karijeri i za Borac (Aleksandrovo) i Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo). U klubu se nadaju da će sa odličnim partijama u njihovom dresu nastaviti gde je i stao. 

Ekipa Omladinca je 23. janaura počela sa priprema za prolećeni deo prvenstva koji otvaraju pred svojim navijačima protiv sastava Mladosti. U prvom susretu u Omoljici rezultat je bio 2:0 za gostujući tim.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading