JEDINSTVO OTVORILO PRELAZNI ROK: Triling mladih asova stigao u Vlajkovac!

Autor:

Sport

25.01.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači koji će predstavljati budućnost kluba.

JEDINSTVO OTVORILO PRELAZNI ROK: Triling mladih asova stigao u Vlajkovac!

Foto: FK Jedinstvo Vlajkovac

Otvorena je transfer pijaca u Vlajkovcu

Jedinstvo igra svoju treću vezanu sezonu u Vojvođanskoj ligi Istok

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 6-0-9 što je bilo dovoljno za 11. poziciju na tabeli. Tim iz Vlajkovca je jedini sastav u ligi koji nije odigrao utakmicu nerešenim rezultatom. Sastav Jedinstva je loše otvorio sezonu, napravljena je serija od četiri poraza. Rezultatima kasnije su uspeli da poprave poziciju u ligi.

Zimski prelazni rok Jedinstvo otvara trilingom mladih igrača.

Petar Blažu (18) ponikao je u Banatu iz Vršca. Kasnije je nastupao za Coerver Junior fudbalsku akademiju, OFK Vršac i Proleter iz Banatskih Karlovaca, odakle i dolazi u Jedinstvo. 

Jankov Milivoj (20) dolazi iz redova Vulturula (Grebenac). Ponikao je u OFK Vršac, a u periodu od godinu dana je već nosio dres Jedinstva.

Necin Vladan (19) u prethodnom periodu nosio je dres Vršca. I on je kao i Jankov već branio boje Jedinstva, a pre toga je bio član Banata, Borca (Veliko Središte) i Sloge Plandište u kojoj je napravio prve fudbalske korake. 

Jedinstvo prolećni deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv Proletera. U prvom susretu u Banatskom Karlovcu domaćin je slavio rezultatom 1:0. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading