SAVIĆ PRVO POJAČANJE U RUMI: Igrač sa velikim prvoligaškim i internacionalnim iskustvom!

Autor:

Sport

25.01.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Rume se vraća tamo gde i pripada.

SAVIĆ PRVO POJAČANJE U RUMI: Igrač sa velikim prvoligaškim i internacionalnim iskustvom!

Foto: FK Sloven Ruma

Sloven iz Rume je u poslednje tri sezone izborio tri uzastopne promocije u viši rang, sada su na dobrom putu da na proleće opet uzmu pehar u svoje ruke.

Republika

Na zimsku pauzu Vojvođanske lige Jug otišli su sa učinkom 10-2-3 što je bilo dovoljno za drugu poziciju na tabeli. Lider iz Divoša je udaljen samo tri boda. Na proleće nas očekuje velika borba između prve tri ekipe za Srpsku ligu.

Sastav iz Rume ojačan je dolaskom prvog novajlije u aktuelnom prelaznom roku. Dres drugoplasiranog tima na tabeli na proleće nosiće Željko Savić (34). Savić dolazi iz redova Omladinca (Novi Banovci) gde je nastupao prethodne dve i po godine, pre toga je bio član Inđije. U karijeri je bio i van granica naše zemlje, nastupao je za nekoliko klubova u Finskoj. Biće deo odbrambenog bedema Borkovačke doline na proleće.  

Republika

Foto: FK Sloven Ruma

 

Iz kluba su povodom prvog novajlije za naš portal izjavili:

- Željko je veliko pojačanje za naš klub, što se odmah uočava na prvim treninzima pripremnog perioda. Ono što nam je naručito drago i bitno je da je on dobar, vredan i skroman čovek i da se kao takav lako uklopio sa ostalim članovima ekipe. Nadamo se uspešnoj i dugoročnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo i uživanje, jer jedino tako sve ima smisao. 

Sastav iz Rume prolećni deo prvenstva otvara na gostovanje ekipi Veternik. U prvom susretu Veternik je na gostovanju slavio minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading