SJAJNO! Preko sajta NIZELIGE.REPUBLIKA.RS našao klub!

Autor:

Sport

24.01.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram nizelige5 postaje polako transfer guru za niže lige Srbije!

SJAJNO! Preko sajta NIZELIGE.REPUBLIKA.RS našao klub!

Foto: FK Lipolist

Beri stiže u Lipolist

Od objave na našim društvenim mrežama nije prošlo ni 24 sata.

Republika

Ivan Berić (26) novi je igrač Lipolista. Berić igra na poziciji ofanzivnog veznog, a može da odgovori i zadacima na desnom krilu. U svojoj karijeri ima nekoliko ozbiljnih klubova za koje je nastupao i u višim rangovima.

Nosio je dres Borca iz Čačka, Donjeg Srema, Radničkog iz Sremske Mitrovice, Mačve iz Bogatića i Hajduk Stanka iz Crne Bare. Upravo je u Crnoj Bari prošle jeseni bio najbolji strelac ekipe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

U Lipolist stiže kao veliko pojačanje za nastavak sezone. Do sada je igrački kadar ojačan dolaskom Dušana Brusa, Vukašina Trifunovića, Nikole AvramovićaDarka Adamovića. Zaostatak za liderom je samo pet bodova, Mačvanska okružna liga je nikada izjednačenija i očekuje nas jako zanimljiv prolećni deo sezone. 

Lipolist prvi zvanični meč u ovoj godini igra na gostovanju u Štitaru. U prvom susretu savladali su ekipu Jedinstva pred svojim navijačima rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading