PRVI NOVAJLIJA VITORULA: Miljković je ogromno pojačanje za napad na prvo mesto!

Autor:

Sport

24.01.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je ekspresan povratak u viši rang.

PRVI NOVAJLIJA VITORULA: Miljković je ogromno pojačanje za napad na prvo mesto!

Foto: FK Vitorul Straža

Vitorul je posle sedam vezanih godina u opštinskom rangu u sezoni 2020/2021 uspeo da izbori plasman u Drugu južnobanatsku ligu (grupa Istok)

Republika

Tim iz Straže je zbog lošijih rezultata morao da se pomiri sa činjenicom da će ove godine opet igrati opštinski rang takmičenja. Na zimsku pauzu u Opštinskoj ligi Vršac - Bela Crkva otišli su sa četvrte pozicije i 13 bodova. Lider na tabeli, ekipa Banata udaljena je tri boda. 

Prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku je od danas Miljković Davor (26). Miljković dolazi iz ekipe Karaš (Jasenovo) sa kojom se takmičio ove polusezone u PFL-u Pančevo. Njihov član je poslednjih godinu i po dana, a pre toga je nosio dres Borca (Vračev Gaj) i Dunava (Banatska Palanka). Prve fudbalske korake napravio je u BAK-u. IMao je priliku da nosi kapitensku traku u Jasenovu i Vračev Gaju.

Miljković može da odgovori na više pozicija na terenu. Uglavnom je na poziciji u vezi, ali mu nisu strani ni napadački zadaci. 

Davor je za naš portal povodom prelaska u novu sredinu izjavio:

- Došao sam da pomognem ekipi kako bi ostvarila plasman u viši rang. Takođe želim da vidim kakva je situacija u ligi. Na leto postoji mogućnost da se vratim u Vračev Gaj kako bi krenuli od nule, pa će mi ove utakmice u prolećnom delu sezone dobro doći za upoznavanje sa timovima. 

Vitorul prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv Vojvodine, koja drži drugu poziciju na tabeli sa dva boda prednosti.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading