ĐUKIĆ OKUPIO IGRAČE: Budućnost krenula sa pripremama za nastavak sezone!

Autor:

Sport

24.01.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija opstanak startovala je danas u Arilju.

ĐUKIĆ OKUPIO IGRAČE: Budućnost krenula sa pripremama za nastavak sezone!

Foto: Privatna arhiva

Budućnost u svojoj trećoj sezoni u Srpskoj ligi Zapad ne stoji baš najbolje pred prolećni deo takmičenja.

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 2-5-8 što je bilo dovoljno za pretposlednju poziciju na tabeli. Prvi tim van zone ispadanja je Mačva iz Bogatića koja ima 12 bodova. U pauzi između dva dela prvenstva došlo je do promene na trenerskoj funkciji. Goran Đukić je od pre par dana i zvanično preuzeo ekipu. 

Danas je održana prozivka i prvi trening na Gradskoj stadionu u Arilju. Goran Đukić je posle okupljanja krenuo sa igračima na trening. Na prvoj prozivci u ovom pripremnom periodu javilo se 13 igrača. 

Među novajlijama za sada se nalazi mladi Nemanja Ivanović iz Slobode (Užice) koji je došao na probu. U narednim danima se očekuju aktivnosti po pitanju jačanja igračkog kadra. Po nekim spekulacijama nekoliko fudbalera Mladosti iz Lučana će doći na pozajmicu u Arilje. 

Plan pripreme je za sada da se radi kombinovano u zatvorenom prostoru i na Gradskoj stadionu. Budućnost će do početka prolećnog dela sezone odigrati i nekoliko prijateljskih mečeva.

Drugi deo sezone Budućnost otvara pred svojim navijačima protiv ekipe FAP iz Priboja. U prvom susretu ova dva tima rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading