PODRHTAVA BANJA KOVILJAČA: Transfer BOMBA Gučeva, stiže igrač sa prvoligaškim iskustvom!

Autor:

Sport

24.01.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovom transfer će se pričati van okvira okružne lige!

PODRHTAVA BANJA KOVILJAČA: Transfer BOMBA Gučeva, stiže igrač sa prvoligaškim iskustvom!

Foto: FK Gučevo 1929 Banja Koviljača

Zema stiže u Banju Koviljaču

Ekipa Gučeva 1929 je od ponovnog osnivanja u prve dve sezone izborila dva puta plasman u viši rang.

Republika

Trenutno igraju u Mačvanskoj okružnoj ligi treću vezanu godinu. Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 5-3-7 što je bilo dovoljno za 12. poziciju na tabeli. Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku vredno radi na jačanju igračkog kadra. Danas je obelodanjen transfer koji je odjeknuo mnogo dalje od okružnog ranga.

Miloš Spasenović (31) će u nastavku sezone nositi dres Gučeva. Popularni Zema je ponikao u Mačvi iz Šapca, a kasnije je u seniroskoj karijeri igrao ozbiljnu ulogu čak i u Prvoj ligi Srbije. Nastupao je za Loznicu, Radnički (Klupci), Slogu (Požega), Mladost (Donju Borinu) i Radnički iz Sremske Mitrovice.

U redove tima iz Banje Koviljače stiže posle polusezone provedene u Klupcima. Sa ekipom Radničkog na zimsku pauzu otišao je sa šestog mesta na tabeli Kolubarsko mačvanske zone. 

Spasenović je kao što se može videti po njegovim prošlim timovima igrač sa ogromnim iskustvom igranja u dosta jačim rangovima takmičenja. U sastavu Gučeva će sigurno biti jedan od glavnih igrača u prolećnom delu sezone, njegovim dolaskom se pitanje opastanka ne bi trebalo dovoditi u pitanje.

Sastav Gučeva prolećni deo sezone počinje na gostovanju ekipi Podrinje. U prvom susretu ova dva tima došlo je do podele bodova, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading