PREKO KIPRA DO LA BOMBONJERE: Milovanović ima ogroman kvalitet, na njemu je da ga pokaže i na terenu!

Autor:

Sport

24.01.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa će na proleće izgledati dosta drugačije.

PREKO KIPRA DO LA BOMBONJERE: Milovanović ima ogroman kvalitet, na njemu je da ga pokaže i na terenu!

Foto: FK Ozrem

U akteulnom prelaznom roku igrački kadar Ozrema je već ojačan dolaskom nekoliko pojačanja.

Republika

Za sada su dres Ozrema zadužili Stevan Bojović, Vedran Kubat, Nemanja Nešković, Jovan Urošić, Đorđe Urošić i Milan Bogdanović. Šestoplasirani tim Moravičke okružne lige predstavio je danas još jedno pojačanje.

Veljko Milovanović nastavlja seriju pojačanja Ozrema. Milovanović dolazi iz redova Karađorđa iz Topole. Sa svojim sada već bivšim saigračima na zimsku pauzu u Podunavsko šumadijskoj zoni otišao je sa drugog mesta na tabeli. Veljko je u karijeri nastupao i za Metalac Takovo i Podosfairikos u drugoj ligi Kipra.

Republika

Foto: FK Ozrem

Veljko Milovanović

Iz kluba su povodom novog novajlije u njihovom taboru izjavili:

- Možemo reći da veljko već sada dolazi kao iskusan igrač i da će biti veliko pojačanje za naš klub. Malo ne očekivano, ali za sada imamo sjajan prelazni rok. Uspeli smo da dovedemo osam igrača, dok je ispisnice dobili njih sedam. U polusezoni pred nama možete očekivati potpuno drugi Ozrem. 

Prolećni deo prvenstva Ozrem počinje pred svojim navijačima protiv Rudara. U prvom susretu ove sezone u Bresnici rezultat je bio 4:1 za gostujući tim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading