LIDER DODATNO OJAČAO REDOVE: Velika Moštanica na "domaći" pogon!

Autor:

Sport

29.01.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u klubu žele da ostvare plasman u viši rang.

LIDER DODATNO OJAČAO REDOVE: Velika Moštanica na "domaći" pogon!

Foto: FK Velika Moštanica

Ekipa Velike Moštanice je poslednjih godina u samom vrhu tabele Međuopštinske lige, ali je plasman uvek izmicao za dlaku.

Republika

Ove godine na zimsku pauzu otišli su sa deobe prvog mesta sa sastavom Bežanije. Velika Moštanica je jedina ekipa koja i dalje nije pretrpela poraz u ligi. U prolećne bitke za Prvu beogradsku ligu ulaze sa dosta optimizma i za sada sa tri nova igrača.

Đak Partizana, Petar Glišić je jedan od novajlija u aktuelnom prelaznom roku. Sredinom prvog dela sezone dogovoren je i dolazak Stefana Đurđevića.

Brzonogi Đuka pokriva poziciju zadnjeg veznog, u redove lidera stiže iz ekipe Mladosti (Cvetovac). U bivšem klubu je poneo epitet jednog od najboljih igrača, uspeo je zajedno sa sada već bivšim saigračima da osvoji titulu jesenjeg šampiona Opštinske lige Lazarevac. U karijeri je nosio i dres Stepojevca, Lajkovca i OFK Beograda. 

Iz kluba su tada povodom dolaska Đurđevića izjavili:

- Veoma zahvalan igrač, prava radilica na terenu i biće veliko pojačanje za naš tim bez ikakve sumnje. Što je možda i najbitnije, dobili smo još jednog igrača iz našeg mesta, koji zna vrednost grba kao i publike koja nas podržava. 

Klub je pre par dana obelodanio da je njihov dres zadužio i Ognjen Krstevski (18). Ognjen je dete kluba i sigurno zna šta znači igrati za svoje mesto. Od njega se očekuje da na utakmicama i treninzima da 200% sebe. Krstveski igra na poziciji napadača i dolazi iz redova Lokomotive, u mlađim selekcijama je igrao za Čukarički, Rakovicu i 011. 

Republika

Foto: FK Velika Moštanica

Ognjen Krstevski

U redovima Velike Moštanice se očekuje još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka. Za sada niko nije napustio redove lidera, na proleće se očekuje velika bitka i nastavak ka cilju, a to je plasman u viši rang.

Velika Moštanica prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Rekretativo 011. U prvom meču pred svojim navijačima slavili su rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO: 

 



 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading