U NOVOM SELU SE SPREMAJU ZA VIŠI RANG: Internacionalano pojačanje u napadu bi trebalo da donese sigurne golove!

Autor:

Sport

29.01.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je pred start prelaznog roka definisala pozicije koje će biti pojačane.

U NOVOM SELU SE SPREMAJU ZA VIŠI RANG: Internacionalano pojačanje u napadu bi trebalo da donese sigurne golove!

Foto: FK Milan Orlić Novo Selo

Prošle godine ekipa iz Novog Sela morala je da se pomiri sa silaskom u niži rang. Posle prvog dela aktivne sezone na dobrom su putu da se ekespresno vrate u Mačvansku okružnu ligu.

Republika

Sastav Milana Orlića na zimsku pauzu otišao je sa drugog mesta Međuopštinske lige Jadar. Lider iz Zavlake ima samo dva boda prednosti. Uprava kluba je odredila pozicije koje treba ojačati za nastavak sezone, pa se s tim u vezi krenulo u potragu za novajlijama.

Prvo pojačanje za proleće je Janjić Vojin (26). Janić će posle propuštenog prvog dela sezone zbog privatnih obaveza ponovo obući plavo - beli dres. Vojin je u tandemu sa Draksimovićem predstavljao veliki odbrambeni bedem za mnoge protivničke napadače. Sada se ovaj duo opet spaja i sigurno će u mnogome doprineti da najbolja odbrana u ligi bude još čvršća.

Savo Kubat (29) je kao i Vojin već član kluba, ali prethodnih devet meseci nije bio u mogućnosti da pomogne saigračima na mečevima. Ekipa iz Novog Sela je u prvom delu sezone imala problema sa realizacijom šansi, Kubat je igrač koji bi to trebao da popravi. 

Prvi "pravi" novajlija u dresu Milana Orlića je Siniša Vasiljević (37). Siniša igra na poziciji napadača i u dosadašnjoj karijeri je igrao za veliki broj klubova, pa čak i van granica naše zemlje. IGrao je za Dinamo (Pančevo), Mladost (Apatin), Beograd, Stavros (Grčka), Temišvar (Rumunija), Makedonikos (Grčka). 

Republika

Foto: FK Milan Orlić Novo Selo

Siniša Vasiljević - Siki

Sastav Milana Orlića ima najbolju odbranu u ligi, dolaskom Vojina uprava želi da tu titulu odnesu i na kraju sezone. Sa druge strane, novajlije u napadu treba da osiguraju veliki broj golova, kako bi se ostvario cilj postaljen pred početak sezone. 

Drugoplasirani tim lige prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Cer. U prvom susretu Milan Orlić je pred svojim navijačima slavio sa 4:0.

BONUS VIDEO: 

 




 



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading