"LOKOSI" SE SPREMAJU ZA PROLEĆE: Triling pojačanja stigao je za nastavak sezone!

Autor:

Sport

19.02.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokomotiva diže radnu temperaturu za nastavak prvenstva.

"LOKOSI" SE SPREMAJU ZA PROLEĆE: Triling pojačanja stigao je za nastavak sezone!

Foto: FK Lokomotiva Subotica

Dugogodišnji član Gradske lige Subotica prvog vikenda ovog meseca krenuo je sa pripremama za nastavak sezone.

Republika

Pre početka priprema za trenera prvog tima postavljen je Nemanja Vojvodić. Tom prilikom održana je i skupština kluba na kojoj su izabrani članovi za predstojeći period. Nebojša Vojvodić (predsednik), Strahinja Marunić( potpredsednik), Mirko Lazić (generalni sekretar), Slaviša Stipačnević (sportski direktor), Marijan Janković (komesar  za bezbednost) će u predstojećem periodu rukoviditi sportskim kolektivom Lokosa

Što se tiče novih lica u igračkom kadru, tu su predstavljena tri nova imena.

Nikola Banjac (26) dolazi iz redova Bačke 1901, dok je karijeru počeo u Spartaku iz Subotice. Sa svojim sada već bivšim timom u Vojvođanskoj ligi Sever polusezonu je završio na 12. poziciji.

Dragan Trešnjić (37) drugi je novajlija u dresu Lokomotive. U karijeri je nastupao za Radnički iz Bajmoka i Tisu (Adrojan). Posle pauze od fudbala, odlučio je da se vrati i u narednom periodu će braniti boje Lokosa.

Nikola Lazić (35) se posle godinu dana provedenih u Jedinstvu (Srpski Kustur) vraća u klub iz kojeg je i otišao. U karijeri je nastupao i za Elektrovojvodinu, Obilić (Novi Kneževac) i Vinogradar iz Hajdukova. 

U predstojećem periodu ekipa će težiti da se kroz pripremne utakmice što bolje spremi za nastavak sezone. Danas je na programu provera protiv Jedinstva (Srpski Kustur) na stadionu u Aleksandrovu.

Prolećni deo prvenstva igrači Nemanje Vojvodića otvaraju pred svojim navijačima protiv ekipe Vinogradara. U prvom susretu u Hajdukovu rezultat je glasio 2:2.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading