PIKSI SE NE BOJI FAVORITA! PRVA REAKCIJA selektora Srbije na širi spisak ENGLEZA: BOLI ME UVO za njih!

Autor:

Sport

22.05.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sautgejt je danas prozvao 33 imena.

PIKSI SE NE BOJI FAVORITA! PRVA REAKCIJA selektora Srbije na širi spisak ENGLEZA: BOLI ME UVO za njih!

Foto: Starsport

Selektor engleske fudbalske reprezentacije, Geret Sautgejt, nedavno je objavio spisak od 33 igrača koji su bili u razmatranju za učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Međutim, kako se turnir bliži, Sautgejt planira da svede ovaj spisak na 26 imena, a konačnu odluku o sastavu će doneti najkasnije do 7. juna.

Tim povodom oglasio se selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je u kratkoj izjavi za Republiku prvi put komentarisao prvog rivala Srbije u grupu na EVRO 2024 16. juna.

- Ma, sta me boli uvo za njih, mi gledamo samo sebe - rekao nam je eksklizivno Piksi.

Među igračima koji nisu dobili pozivnicu za proširen spisak su Markus Rašford, Džordan Henderson, Rahim Sterling, Džejdon Sančo, Benu Čilvel i Fikajo Tomori. Njihovo odsustvo izazvalo je različite reakcije među navijačima i stručnjacima, posebno kada je reč o igračima poput Rašforda i Hendersona, koji su imali zapažene sezone u svojim klubovima.

A, širi sastav Engleza, od kojih će sedmorica otpasti, glasi:

GOLMANI: Džordan Pikford (Everton), Eron Ramsdejl (Arsenal), Džejms Traford (Barnli), Din Henderson (Kristal Palas).

ODBRANA: Kajl Voker (Mančester Siti), Hari Megvajer (Mančester junajted), Luk Šo (Mančester junajted), Luis Dank (Brajton), Džons Stons (Mančester Siti), Džo Gomez (Liverpul), Ezri Konsa (Aston Vila), Trent Aleksander Arnold (Liverpul), Kiran Tripije (Njukasl), Mark Guehi (Kristal Palas), Džarel Kvansa (Liverpul), Džared Brantvajt (Everton).

VEZNI RED I KRILA: Deklan Rajs (Arsenal), Džud Belingem (Real Madrid), Konor Galager (Čelsi), Kobi Majnu (Mančester junajted), Džejms Medison (Totenhem), Kol Palmer (Čelsi), Bukajo Saka (Arsenal), Džek Griliš (Mančester Siti), Fil Foden (Mančester Siti), Džarod Boven (Vest Hem), Entoni Gordon (Njukasl), Kurtis Džons (Liverpul), Adam Vorton (Kristal Palas), Ebereči Eze (Kristal Palas).

NAPADAČI: Hari Kejn (Bajern Minhen), Oli Votkins (Aston Vila), Ajvan Toni (Brentford).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Struka

22.05.2024 22:23

Samo bahato. Pokrića bez…

Stevo

23.05.2024 06:48

Zgazićemo, polomiti i počistiti ne samo Engleze, nego i ostale. Pa mi smo Srbi, svetska stoka broj 1!

Milan

23.05.2024 13:12

Tako je Piksi, bre. Samo paraj nosom oblake.