RUS PODRŽAO NOVAKA: Đoković dobio NESTVARNE pohvale od velikog rivala!

Autor:

Sport

21.02.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči na račun srpskog tenisera.

RUS PODRŽAO NOVAKA: Đoković dobio NESTVARNE pohvale od velikog rivala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Andrej Rubljov, peti teniser sveta, nalazi se trenutno u Dohi, gde ga očekuje turnir na kom je ruski igrač prvi nosilac.

Pred turnir u glavnom gradu Katara, Rubljov se osvrnuo na igre Novaka Đokovića, koji i sa 35 godina i dalje dominira svetskim tenisom, pa se čini da nijedan igrač iz "mlađe garde" ne može da mu se suprotstavi.

- Sve je u suštini moguće. Sa 35 godina i dalje može da bude najbolji na svetu i obara rekorde. Ako radite stvari kako treba, možete da budete na najvišem nivou. Nisu bitne godine - rekao je Rubljov.

Foto: Starsport

Novak Đoković i Andrej Rubljov

Zatim se osvrnuo i na svoje partije, kao i na to kada ćemo ga videti u samom vrhu ATP liste.

- Ako popravim stvari koje moram, igra i rezultati će postati bolji. U principu i plasman.

Što se tiče srpskog tenisera, on je na startu godine osvojio turnir u Adelejdu, a zatim i Australijan open, kojim se vratio na čelo ATP liste, a početkom ove nedelje je izjednačio rekord Štefi Graf po broju osvojenih nedelja na vrhu liste.

Đoković i dalje odmara posle turneje u Australiji, a naredni turnir na kom bi trebao da učestvuje je ATP Dubai, ali je Novakov nastup i dalje pod znakom pitanja zbog povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading