NOVE PRETNJE ĐOKOVIĆU? Španac JASAN: U NAPADU na Srbina OSMORICA tenisera!

Autor:

Sport

20.02.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Novak ovo shvatiti ozbiljno?

NOVE PRETNJE ĐOKOVIĆU? Španac JASAN: U NAPADU na Srbina OSMORICA tenisera!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Rafael Nadal

Novak Đoković je ovog ponedeljka izjednačio rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu ATP liste.

Sada Nole, kao i Štefi, ima 377. sedmica na vrhu, a već narednog ponedeljka ući će u istoriju jer će i tada biti prvi.

Trenutno drugi teniser planete, Španac Karlos Alkaras, osvojio je titulu na ATP turniru u Buenos Ajresu, pa je istakao da će se boriti za povratak na vrh liste.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

 

Lepa sezona je ispred mene. Branim neke trofeje. Borim se za broj jedan sa Đokovićem i Cicipasom. Njima jesam najbliži, ali to ne znači da i drugi teniseri ne učestvuju u trci. Mnogi momci mogu da osvoje grend slem i da se bore za prvu poziciju. Neću da počinjem da imenujem jer ne želim da izostavim nijednog, ali ima sedam, osam igrača koji to zaslužuju - rekao je Alkaras te stavio do znanja Đokoviću da će mu biti teško da sačuva prvo mesto.

Vratio se Alkaras na teren posle povrede, a zatim je otkrio da nema nameru da stane sa turnirima.

- Kao što sam rekao u više navrata, pokušavam da uživam. Volim da igram tenis. Volim i da se takmičim. Trudim se da radim nove stvari, stvari na koje možda niste toliko navikli na terenu, pokušavam da izmislim nešto i zbog toga uživam, smejem se i dobro se provodim. To je cilj - zaključio je Alkaras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading